MHP’li Başkan’dan açıklama: “Millet İttifakı’na oy vermek haramdır”

MHP’li Başkan’dan açıklama: “Millet İttifakı’na oy vermek haramdır”

Manisa’nın Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yerel seçimler öncesi düzenlenen bir programda Millet İttifakı’na oy vermenin ‘haram’ olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı’nın Kula Belediyesi Başkan adayı ve aynı belediyeden başkanlığı devam eden Hüseyin Tosun, katıldığı bir programda çok tartışılacak ifadeler kullandı. Hüseyin Tosun yaptığı açıklamayla, Millet İttifakı’na oy vermenin ‘haram’ olduğunu öne sürdü. Yapılan bu açıklamanın görüntüleri ise sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

‘MİLLET İTTİFAKI’NA OY VERMEK HARAMDIR’

Kula TV’de yer alan habere göre, Hüseyin Tosun burada yaptığı konuşmada, Millet İttifakı’na verilecek oyların haram olacağını belirtirken, "Ufak tefek siyasi amaçlar uğruna memleketi kurban etmenin manası yok. En uç sosyalist bile olsa şu dönemde, diğer tarafa oy vermesi haramdır" şeklinde konuştu.

Katılımcılardan birinin, “Başkanım bu muhalefetin gerekçesi ne madem” diye sorması üzerine Tosun, “Gerekçe yok zaten şu ana kadar” cevabını verdi.

Hüseyin Tosun’un açıklamalarının yer aldığı görüntüler tartışma konusu olurken, konuya ilişkin bir açıklama henüz gelmedi.

İşte o anlar:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.