MHP'li Başkan'dan flaş çıkış CHP bayrağı altında Bozkurt yapamazlar

MHP'li Başkan'dan flaş çıkış CHP bayrağı altında Bozkurt yapamazlar

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, 'CHP ile aynı bayrak altına girenler bozkurt işareti yapamazlar. Bozkurt işareti MHP'ye aittir.' dedi.

MHP İl Başkanlığı, MHP il yönetimi ile Merkezefendi ve Pamukkale ilçe yönetimlerinin, mahalle temsilcileri ile istişare toplantısında bir araya geldiğini açıkladı.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, FETÖ'cülerin saldırılarına, içlerinden ayrılıp gidenlerin çamur atmalarına karşı hep birlikte mücadele ettiklerini belirtti.

Birtürk konuşmasında şunları kaydetti:

"CHP ile İYİ Parti' aynı çatı altına girmiştir. Biz FETÖ'cülerle aynı çatı altında bulunan, onları destekleyenlerle yan yana gelemeyiz. Biz oyumuzu böldürmeyeceğiz ve büyükşehir belediye başkanlığı için oylarımızı sadece Osman Zolan'a vereceğiz. 17 ilçede AK Parti, 2 ilçede MHP desteklenecektir. Bizden başka yere kesinlikle oy gitmeyecektir. Şu an CHP ile aynı bayrak altına girenler bozkurt işareti yapamazlar. Bozkurt işareti MHP'ye aittir. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş ilk kez bu işareti kullanmıştır. Başbuğ'un şemsiyesi altında bulunmayanlar bozkurt işaretini kullanamazlar."

Toplantıya, Cumhur İttifakı adayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katılarak konuşma yaptığı bildirildi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.