MHP’li Başkan’ı yakan paylaşım: AK Partili Özdağ Bahçeli’yi eleştirdi

MHP’li Başkan’ı yakan paylaşım: AK Partili Özdağ Bahçeli’yi eleştirdi

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ü görevden aldıran paylaşım ortaya çıktı. AK Partili Selçuk Özdağ Devlet Bahçeli’yi sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti “Cumhur İttifakı” kapsamında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstermeyerek MHP’nin adayını destekleme kararı almıştı.

MHP İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI PARTİ KAPATILDI

31 Mart yerel seçimlerine 2 ay kala MHP Manisa’da flaş bir gelişme oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklama yaparak, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün görevden alındığını ve MHP Manisa İl Teşkilatı’nın geçici olarak kapatıldığını ifade etti.

MHP YENİDEN CENGİZ ERGÜN’Ü ADAY GÖSTERDİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara Arena’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li mevcut belediye başkanı Cengiz Ergün’ün yeniden aday gösterileceğini açıkladı.

MHP’Lİ BAŞKANI YAKAN PAYLAŞIM

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın açıklamasıyla görevden alınan MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün, partinin aday tanıtım toplantısından dört gün önce sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

MHP’li Öztürk paylaşımında, “24 ünde Ankara'da tanıtım öncesi uyarıyorum! Parti kurumsal kimliğinin üstünde kimlik yoktur. Parti'den gelen talepleri yerine getirmeyecekseniz parti sayesinde oturacağınız makamlara talip olmayın ki sonrasında üzmeyelim, üzülmeyin. Kendisine güvenen parti'nin üstünde olduğunu düşünen adaylar için işte doğru zaman. Bağımsız aday olabilirsiniz veya Zillet aday bulamıyor buyurun öz güveni yüksek olanlar...” şeklinde paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım:

manisa-001.jpg

 

ÖZTÜRK, CENGİZ ERGÜN’Ü HEDEF ALMIŞ

Edinilen bilgiye göre görevden alınan MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, isim vermeden daha önce adı İYİ Parti’den adaylık için geçen MHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü eleştirdi.

CENGİZ ERGÜN BAHÇELİ’YE ŞİKAYET ETMİŞ

MHP’den yeniden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cengiz Ergün’ün Manisa için yeniden aday gösterilmesi sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile makamında görüştüğü ortaya çıktı. Ergün’ün MHP Lideri ile görüşmesinde, Manisa’da yaşananları aktardığı, bunun üzerine de MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün görevden alındığı, parti il merkezinin de geçici bir süre kapatıldığı ifade ediliyor.

AK PARTİLİ ÖZDAĞ’DAN BAHÇELİ’YE SERT ELEŞTİRİ

MHP’nin Manisa kararı sonrasında, AK Partinin Manisa eski Milletvekili Selçuk Özdağ’ın sosyal medya hesabından attığı mesajlar Manisa’da seçimler öncesi neler oluyor dedirtti.

AK Parti’den Bülent Arınç’ın himayesiyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığı bilinen ancak Cumhur İttifakı çerçevesinde Manisa’nın MHP’ye bırakılmasıyla hevesi kursağında kalan Selçuk Özdağ, isim vermeden MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle yüklendi.

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Milletvekili Selçuk Özdağ’ın paylaşımları şöyle:

“Günümüz siyasetçileri siyasi kimliklerini 12 Eylül döneminin kavgalı ortamında edindiler. Onun için de kullandıkları dil 12 Eylül'ün kavga ve gerilimlerinin izlerini taşır. Siyaset yapma biçimleri biz -onlar, mümin-kafir, faşist-komünist, hain-vatansever gibi ayrıştırıcı ve ötekileştirici şablonlara dayanır. Kendilerini, hakkın merkezine yerleştirirken ötekileri şeytanın yanına yerleştirirler. Böyle olunca da yapılan siyaset biçimi milletin hamle gücünü, gerilimini, öz güvenini sarsmaktan başka işe yaramıyor.”

selcukozdag-001.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.