MHP'li Başkanın Ankara'ya itfaiye aracı isyanı! "O iki canı kurtarabilirdim"

MHP'li Başkanın Ankara'ya itfaiye aracı isyanı! "O iki canı kurtarabilirdim"

İlçesine itfaiye aracı almak için 11 kez Ankara'ya gidip yardım isteyen MHP'li Belediye Başkanı Yaşar İbaş, isyan bayrağını çekti.

Giresun'un Yağlıdere İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Yaşar İbaş, ilçesine itfaiye aracı almak için 11 kez Ankara'ya gidip yardım istedi.

Her defasında eli boş döndü.

Son olarak da, ilçede çıkan bir yangında baba ile oğlu hayatını kaybetti.

Başkan İbaş da isyan bayrağı çekti ve 'Ankara'da yalvardım, çalmadık kapı bırakmadım ama bir araç alamadım. İtfaiye aracımız olsa o canları kurban vermezdik' dedi. 

 

yasar-irbas-siyasetcafe.jpg

 

İbaş, tüm çabalarına rağmen ilçeye bir itfaiye aracı getirtemediğini vurgulayarak, 'Maalesef o itfaiye aracı lazım oldu ve Fındıcak mahallesinde çıkan yangında 2 canımız gitti' diye trajik isyanını dile getirdi.

İbaş'ın sözünü ettiği olayda, yıldırım isabet eden tek katlı bir evde çıkan yangında Ahmet (90) ve oğlu Osman Çil (60) hayatını kaybetmişti. İtfaiye aracı olamadığı için de yangına müdahale edilememişti.

 

yangin-siyasetcafe-002.jpg

 

MHP'li Belediye Başkanı Yaşar İbaş bu olay sonrası sosyal medyadan isyanını şöyle dile getirdi:

'Tam 11 kez Ankara’ya gittim, rica ettim, bazen yalvardım, çalmadık kapı bırakmadım. İtfaiyesizlikten giden bir canın vebalini kimse ödeyemez dedim. Her şeye para bulundu,17 bin nüfuslu ilçemizde bir itfaiyeye para bulunamadı…

Maalesef o itfaiye bugün lazım oldu ve sınır köyü Fındıcak mahallesinde çıkan yangında 2 canımız gitti… Vicdanlar rahat mı? Ölen kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun…'

 


siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.