MHP’li Belediye Başkanının eşine Ak Partili Başkandan saldırı

MHP’li Belediye Başkanının eşine Ak Partili Başkandan saldırı

MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik’in eşini Ak Partili Başkan darp etti. İşte şok olayın ayrıntıları;

Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçe Belediye Başkanı İsmail Bildik’in eşi saldırıya uğradı. Olay Sulakyurt Devlet Hastanesi’nde meydana geldi.

Sulakyurt Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik’in eşi Ak Parti Sulakyurt Kadın Kolları Başkanı tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Alınan bilgilere göre, hastanede Türk-Sağlık-Sen temsilcisi olarak görev yapan hemşire Havva Bildik, yine hastanenin yemekhanesinde firma çalışanı olarak görev yapan aynı zamanda AK Parti Sulakyurt Kadın Kolları Başkanı olduğu öğrenilen Demet Evcimen Yurt tarafından darp edildi. İkilinin daha önceden aralarında bir sorun olduğu öğrenildi. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Evcimen Yurt’un MHP’li Belediye Başkanının eşi Havva Bildik’i darp ettiği, hastanede hemşirelik yapan Bildik’in darp raporu aldığı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan Türk-Sağlık-Sen Şube Başkanı Murat Buluç’un konuyu yakından takip ettiği, ilgili mercilerle durumu paylaştığı ve en kısa zamanda bir basın açıklaması yapacağı ifade edildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.