MHP'li Büyükataman'dan CHP'li Özel'e sert tepki: PKK’nın, FETÖ’nün sözcüsü olmayı ne zaman bırakacaksınız?

MHP'li Büyükataman'dan CHP'li Özel'e sert tepki: PKK’nın, FETÖ’nün sözcüsü olmayı ne zaman bırakacaksınız?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını çarpıttığı gerekçesiyle sert çıktı.

Özel'in geçmişte, Bugün TV, Samanyolu, Zaman gibi FETÖ yayınlarında boy gösterdiğini anımsatan Büyükataman, ''Özel, o kadar paniklemiş ki kendi “özel” görevleri ile büyük Türk milletinin Sayın Genel Başkanımıza duyduğu güveni birbirine karıştırmış.'' ifadelerini kullandı.

İŞTE BÜYÜKATAMAN'IN AÇIKLAMASI

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, şunları söyledi;

''Kılıçdaroğlu’nun kaset kumpasıyla CHP’ye Genel Başkan seçilmesinin(!) ardından yıldızı parlayan sözde CHP’nin sözcüsü Özgür Özel, Sayın Genel Başkanımızın açıklamalarını net bir şekilde kavramış olacak ki panikten ne söyleyeceğini, lafı nasıl çarpıtacağını şaşırmış.

"O KADAR PANİKLEMİŞ Kİ..."

Geçmişte Bugün TV’de, Samanyolu’nda, Zaman’da ve daha ne kadar kâğıt israfı, göz ziyanı FETÖ’cü yayın varsa boy gösteren Özel, o kadar paniklemiş ki kendi “özel” görevleri ile büyük Türk milletinin Sayın Genel Başkanımıza duyduğu güveni birbirine karıştırmış.

FETÖ'NÜN SESİ OLMAK İSTEYENLERE HADLERİ BİLDİRİLMİŞTİR

Özel! Kulağını aç, iyi dinle! Milliyetçi Hareket’in Genel Başkanı hiçbir dava arkadaşını partiden atmamış, bütün dava arkadaşlarını kucaklamıştır. Ülkücü görünüp Ülkücüleri HDP-CHP şer odağına paspas yapmaya çalışanlara, FETÖ'nün sesi olmak isteyenlere ise haddini bildirmiştir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli dünü inkâr etmediği gibi sizin bugün geldiğiniz noktayı da çok net bir şekilde ortaya koymaktadır. Milliyetçi Hareket, geçmişte ülke için bedel ödemiştir ve bundan sonra da ödemeye gönüllüdür. Ancak ödeteceği bedeller de olmuştur,olacaktır.

PKK'NIN, FETÖ'NÜN SÖZCÜSÜ OLMAYI NE ZAMAN BIRAKACAKSINIZ?

Önce de söyledik: “Milliyetçi Hareket’in fikri hür, vicdanı hür, irfanı hürdür.” Sayın Genel Başkanımız, herhangi birinin ağzı değil, Türk milletinin vicdanıdır.
Oysa sen ve diğerleri PKK’nın, FETÖ’nün, Esad’ın, Kandil’in sözcüsü, taşeronu olmayı ne zaman bırakacaksınız?''

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.