MHP'li Enginyurt: Doğu Perinçek'in olduğu Cumhur İttifakı'nda ben yokum

MHP'li Enginyurt: Doğu Perinçek'in olduğu Cumhur İttifakı'nda ben yokum

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bir röportaj sırasında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e yönelik açıklamalarda bulundu.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bir röportaj sırasında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e yönelik açıklamalarda bulundu.

Enginyurt, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Cumhur İttifakı içerisinde yer aldığı söylentilerine tepki gösterdi.

 

'Perinçek'in olduğu Cumhur İttifakı'nı kabul edilemez görüyorum' diyen Enginyurt'un konuya ilişkin açıklaması şöyle:

 

'Doğu Perinçek geçen akşam bir TV kanalında diyor ki “Devlet Bahçeli aklını başına alsın. Ayasofya ile ilgili bu çıkış doğru değildir, Batı ne der, Rusya ne der? AK Parti bu şekilde tahrik edilmemelidir” diye konuştu. Şimdi bu Perinçek kim nasıl sayıyorsa Cumhur ittifakı içinde sayıyorlar. Bana göre Perinçek’in olduğu bir Cumhur İttifakında ben öyle bir Cumhur İttifakını kabul etmem. Perinçek’in desteğine de himmetine de ihtiyacımız yok. O varsa ben yokum.'

 

'VATAN PARTİSİ CUMHUR İTTİFAKI'NIN İÇERİSİNDE DEĞİLDİR'

 

Öte yandan dün akşam Haber Global ekranlarında yayınlanan Saynur Tezel ile Kayıt Altında programına bir mesaj gönderen Vatan Partisi, Cumhur İttifakı'nın içerisinde yer almadıklarını duyurdu.

 

Vatan Parti'sinin açıklaması şöyle idi:

 

'Vatan Partisi Cumhur ittifakının içerisinde değildir. Bizim geleneğimizde gizli saklı iş yapmak yoktur. Ülkemizin ABD destekli PKK ve FETÖ terörü ile mücadelesi bizim on yıllardır savunduğumuz bir siyasettir. Burada Cumhur İttifakının yaptıkları Türkiye'nin lehinedir. Biz buna Vatan Savaşı diyoruz. Sonuna kadar da destekliyoruz. Kim ne der diye düşünmeden yapıyoruz bunu Devletimiz ve ordumuz ABD denetiminden çıkmış ve bağımsızlık yoluna girmiştir. Ülkemiz 60 yıllık NATO sisteminden çıkmakta ve Avrasya ikliminde bağımsız ve onurlu bir ülke olma yolundadır. Bu bizim 50 yıllık siyasetimizdir. Buradaki olumlu adımları elbette destekleyeceğiz.'

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.