MHP'li Enginyurt sert çıktı: 'Kürdistan var' diyenin kafasında patlarız

MHP'li Enginyurt sert çıktı: 'Kürdistan var' diyenin kafasında patlarız

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 'Her kim ki 'Kürdistan var' diyorsa biz balyoz olur kafasında patlarız' dedi.

Ordu'da bir yerel TV kanalına açıklamalarda bulunan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP'yi eleştirerek, “Kemal Kılıçdaroğlu HDP aşkıyla yanıp tutuşuyor.

CHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin partisi değildir. PKK sevicisi, vatan hainlerinin bulunduğu HDP ile ortak hareket eden CHP, gerçek CHPlilerin, sosyal demokratların, ulusalcıların, Atatürkçülerin partisi değildir ve olamaz” dedi.

CHP’LİLERE SESLENİYORUM

Enginyurt, “Hani Atatürk’ün partisiydiniz ya, hani Cumhuriyetin partisiydiniz ya. Hani Türkiye Cumhuriyeti’ni siz kurmuştunuz ya. Dolayısıyla CHP’ye oy verecek olanlar ellerini vicdanına koymalılar. Ben Atatürkçü CHP’lilere sesleniyorum. Türk bayrağı sevdalısı CHP’lilere sesleniyorum. Türk milliyetçisi CHP’lilere sesleniyorum. Türkiye Kominist Partili Alper Taş’ı Beyoğlu’ndan aday gösteren CHP sizin partiniz olamaz” dedi.

KILIÇDAROĞLU HDP AŞKIYLA TUTUŞUYOR

Cemal Enginyurt, “Sonra bize dönüp diyorlar ki siz bu Ak Parti ile nasıl beraber oldunuz. İşte biz bunun için Ak Parti’yle beraberiz. Bu CHP’nin tavanı. Yani Kılıçtaroğlu ve yönetimi HDP aşkıyla yanıp tutuşmaya başladılar. Aslında 24 Haziran’da başladı bu aşk. HDP’yi barajı aşarak yaptılar önce. Kalesi olan İzmir gibi bir yerde CHP yüzde 5 oy kaybetti. İzmir’den alınan oylarla da PKK sevicisi HDP barajı aştı” ifadelerini kullandı.

BU TOPRAKLARDA KÜRDİSTAN DİYE BİR BÖLGE YOKTUR

Enginyurt konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Ben de dedim ki bu ülkede topraklarında Kürdistan diye bir bölge yoktur. Her kim ki var diyorsa biz kafasında balyoz olur patlarız. Canımızı veririz, kanımızı veririz. Yer yüzünde tek bir Türk kaldıkça bu vatanı kimseye böldürtmeyiz, parçalatmayız. Ey CHP sana ne oluyor.”

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.