MHP’li Enginyurt’tan gündemi İttifak’ı sallayacak tweetler: Numan nereye koşuyor?

MHP’li Enginyurt’tan gündemi İttifak’ı sallayacak tweetler: Numan nereye koşuyor?

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u resmen topa tuttu.

İstifa eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile atışmaları bilinen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan ağır eleştiriler geldi.

cemal2.jpg

MHP’li Enginyurt, Numan Kurtulmuş’un AK Parti içinde Truva atı olduğunu, MHP düşmanlığı yaptığını ve ittifakı yıkmak için elinden geldiğini yaptığını belirterek, harcadığı insanların ahıyla tarihe gömüleceğini yazdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u “İş Kur üzerinden kurumlara işçi alınacak, Ak Partinin apoletsiz kumandanı liste yapıyor” diyerek isim vermeden eleştirdi ve “Hepsini o verecek, aferin alıp, başarılı Vekil olacak(.) Efendi!, Kul hakkı yiyorsun kul hakkı. Allah tan korkmaz, kuldan utanmaz! Partinin ismi Adalet, adil olsana. Torpilci torpilli.” dedi.

MHP’li Enginyurt’un ses getirecek tweetleri şöyle:

cemal.png

BAHÇELİ’DEN HABERSİZ KİMSE GÖRÜŞEMEZ

MHP’li Cemal Enginyurt, AK Parti ile MHP arasında gerçekleşen ve AK Partililerin gayriresmi dediği Af görüşmesi hakkında da, MHP’nin içerisinde hiç kimse, Liderin haberi ve bilgisi olmadan görüşme yapamaz” demişti.

İşte o tweet:

cemal1.png

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.