MHP'li Enginyurt'tan gündemi sallayacak sözler 'Babası FETÖ'cü olanları vekil yaptın'

MHP'li Enginyurt'tan gündemi sallayacak sözler 'Babası FETÖ'cü olanları vekil yaptın'

27 Eylül tarihinde katıldığı bir TV programında dikkat çeken sözler söyleyen MHP Milletvekili Cemal Enginyurt,Cumhur İttifakı'nda tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

27 Eylül tarihinde katıldığı bir TV programında dikkat çeken sözler söyleyen MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, programda KHK'dan atılmış bir polisten kendisine gelen soruya yanıt verdi.

Enginyurt konuşmasında Cumhur İttifakı'nda tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Enginyurt programda, 'FETÖ’cülerle ilgili şu an bir sıkıntı yok gibi geliyor, Mehmet Dişli, Türkiye’nin en büyük hain FETÖ’cülerinin başında general olarak darbenin birinci adamı, kardeşi Şaban Dişli Hollanda’ya büyükelçi olarak atandı. Şu anki Tarım Bakanımızın kardeşi FETÖ’den hapiste yatıyor. Tarım Bakanımız Bakan, ama bu memlekette Recep Cingöz, polislik yaparken atıldı, ama Recep Cingöz’ün karısını da kardeşini de attın' şeklinde ifadelere yer verdi.

'Birçok aileyi bir yandan perişan ederken, ama bunları perişan ederken, döndün öbür taraftan bakan yaptın, elçi, milletvekili yaptın' diyen Enginyurt, 'İsim vermeyeceğim ama vekil yaptıkları var, resimleri olan, babaları FETÖ’cü olanları vekil yaptın' şeklinde konuştu.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum