MHP'li Erdem Alevi evlerinin boyanmasına tepki gösterdi

MHP'li Erdem Alevi evlerinin boyanmasına tepki gösterdi

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Malatya’da Cemal Gürsel Mahallelisinden kapılarına kırmızı boya ile çarpı işareti konulan Alevi vatandaşları ziyaret etti.

Memleketi Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Arzu Erdem, Cemal Gürsel Mahallesinde oturan Alevi vatandaşlarımızla da görüşerek konu hakkında bilgi aldı.

arzu-erdem-1.jpg

Alevi vatandaşlarımızın kapılarına konulan kırmızı çarpı işaretlerinin provokasyon amaçlı olduğunu ifade eden Erdem şöyle konuştu:

“Başta Valimiz olmak üzere yetkililerle görüşme yaparak bu konuyu araştıracağız. Temennimiz ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte, 15 Temmuz’da ilk açıklamayı yapan Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin dediği gibi her türlü darbeye karşı devletimizin yanında olmak üzere siyasi çekişmeleri bir kenara bırakmak suretiyle devletin dokusunu muhafaza etmek, milli birlik, bütünlük içerisinde hareket etmeye gayret etmeliyiz. Üniter devlet yapısını korumak adına bu ilke ve ülkü ile hareket edeceğimizi buradan tekrar belirtmek istiyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin”

arzu-erdem.jpg

alevi-evi.jpg

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.