MHP'li Mersin Büyükşehir Genel Sekreteri Devran Kutlugün kendisini mahkemeye verdi

MHP'li Mersin Büyükşehir Genel Sekreteri Devran Kutlugün kendisini mahkemeye verdi

MHP’li Mersin Büyükşehir kendisi hakkındaki iddiaların araştırılması için mahkemeye başvurdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Devran Kutlugün, yaptığı bir açıklama ile son günlerde kendisi ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında yaşanan itham ve iftiralara cevap verdi.

Kutlugün, son zamanlarda kendisine ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında çıkan haber ve karalamalara isyan ederek, mahkemeye suç duyurusunda bulundu ve iddia sahiplerine meydan okudu.

MHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün’ün kişisel facebook sayfasından yaptığı paylaşım şöyle:

 

“SON SÖZ VE UYARI
Son zamanlarda kimliği belli olmayan, kişiliği belli olan bir takım çevrelerden şahsıma, Büyükşehir belediyemize ve Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a karşı sinsi, alçak, şerefsiz, müptezel saldırılar organize biçimde artırılmaya başlanmıştır. Daha önce yaptıkları kumpasları ortaya çıkardıklarımız, haksız, hukuksuz çıkarlarını kestiklerimiz, mafyayla, bölücü unsurlarla, devlet içinde kripto olarak kalan artıklarla, hırsızla, arsızla, müfteriler ile birlik olup kin, iftira ve zehir akıtmaktadırlar. Namertlikte sınır tanımayanlarla mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da devam edecektir. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliğini, Milliyetçi Hareket Partili bir belediyecilik anlayışında örnek olma çabamızı ve ülkücü misyondan asla vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha kamuoyuna ilan etme gereği hasıl olmuştur.
Bugün itibariyle Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunarak, kimliksiz, kişiliksiz, kalleş, namert ve sinsi sosyal medya adreslerinin arkasına sığınarak saldıranlara açıkça meydan okuyorum. Bugün hakkımızdaki tüm iddiaların araştırılması ve bu kumpası, iftirayı atanların bulunması için dilekçemizi verdik. Hakkımızdaki iddiaları araştırın diye kendimiz dilekçe verdik. Şimdi tüm namert, şerefsiz ve çıkarcı zevata diyorum ki, bir çoğunuzun kim olduğunuzu, ne istediğinizi biliyoruz. Üslübunuzun, yönteminizin kimlere ait olduğunu biliyoruz. Emniyet, Adliye, Belediye gibi önemli devlet kurumlarını işlemez hale getirmekteki maharetinizi de biliyoruz. Gizlenenleri de bulacağız.
Yiğitçe, mertçe diyorum ki, elinde herhangi bir hukuksuzluk ile ilgili bilgi, belge olup da Emniyet, savcılık vb. devlet kurumlarına vermeyen, namerttir, şerefsizdir, alçaktır. Emniyet, adliye, belediye, bürokrat, siyasetçi ayırmadan, itibar suikastinin bu kadar kolay olmayacağını öğretmek de bizim boynumuzun borcu ve Mersin halkına sözümüz olsun.
Herkes bilir ki, Milliyetçi Hareket Partili bir belediye kolay kolay mevzi kaybetmez. Üç beş çapulcunun süfli emellerine geçit vermez. İnanır ki “bir kere yükselen bayrak, bir daha yere inmez”.
Son sözümüzü söyledik, bundan sonra hukuk ve ülkücü anlayış söyleyecektir.”

devrandava.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.