MHP'li Sancaklı'nın odasına bakın kim girmiş?

MHP'li Sancaklı'nın odasına bakın kim girmiş?

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM'deki odasında böcek adı verilen dinleme cihazı konulduğuna ilişkin iddialar henüz aydınlatılamadı. TBMM Genel Sekterliği, odayı gören kayıtları izledikten sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti. Odanın kapısı kilitlendikten sonra sabah buraya ilk giren kişinin kat görevlisi olduğu görüldü. Kat görevlisinin odada 43 dakika kaldığı belirlendi.

 

10 GÜNLÜK RÖTAR

 

 Söz konusu kamera veya böcek cihazının çalışanlar tarafından 2 Kasım'da görüldüğü ve fotoğraflandığı ortaya çıkarken, Sancaklı'nın bu durumu yaklaşık 10 gün sonra MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'a ilettiği ortaya çıktı.   Akçay'ın da olayı önce TBMM Genel Sekreterliği'ne bildirdiği ve ardından da Genel Kurul'da konuşma yaparak kamuoyuna duyurduğu öğrenildi.


İFADELERİ ALINDI


Edinilen bilgilere göre, TBMM Genel Sekreterliği, Sancaklı'nın  odasını gören kamera kayıtlarını ve elektronik kilitleri incelemeye aldı. Kamera  görüntüleri ve kapının elektronik kilidinde yapılan incelemede akşam saatlerinde Sancaklı'nın odasından son olarak çalışanlarının çıktığı görüldü. Gece  giriş yapıldığına ilişkin  görüntü kaydı bulunmadığı ortaya çıkarken, sabah da saat 08.11'de kat görevlisinin temizlik yapmak için odaya girdiği belirlendi. Kat görevlisinin odada  43 dakika kalarak, saat 08.54'te terk ettiği görüntülerde yer alırken, TBMM Genel Sekreterliği olayı açıklığı kavuşturmak için  hem Sancaklı'nın çalışma arkadaşlarının hem de hizmetlinin bilgisine başvurduğu, ancak bir sonuca ulaşılamadığı kaydedildi.

Kaynak: Avaztürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.