MHP’li Vekil’den AK Parti’ye “ittifak” isyanı: Bu adamı susturun!

MHP’li Vekil’den AK Parti’ye “ittifak” isyanı: Bu adamı susturun!

Görevden alındığı söylenen AK Parti Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a sahip çıkan MHP’li vekil Cemal Enginyurt’tan flaş bir çıkış daha geldi.

“BU ADAMI SUSTURUN”

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Ordu Milletvekili Şener Yediyıldız’ı hedef aldı. Enginyurt, Yediyıldız için "Yazık senin gibi milletvekiline. Birileri çıkıp aman ittifak zarar görmesin filan demesin, önce bu adamı susturun” dedi.

FINDIK FİYATI TEPKİSİ

MHP’li Enginyurt, AK Partili Şenel Yediyıldız’a fındık fiyatları üzerinden de yüklendi. "Fındık için 12.5 veya 13 lira yeterli bir fiyat. TMO’nun da bu sebeple taban fiyat vermemesi normal" dediğini iddia ettiği AK Partili Yediyıldız’ı eleştiren Enginyurt, Ordululara “Şenel amcaya tepkini göster artık” diye seslendi.

ÇEVRE BAKANI’NI GÖREV DAVET ETTİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Çevre Bakanlığını da hedef aldı ve

“Belde Otel, Durugöl ve Migros da yapılacak çok katlı binalar bu şehire yapılan en büyük ihanettir” diyerek Çevre Bakanı’nı da göreve davet etti.. Ordulu çevrecilere de seslenen Enginyurt, “Hep birlikte mahkemeye gidilmesi gerekmez mi? Şehrine sahip çık ORDULU” dedi.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI ENVER YILMAZ’A SAHİP ÇIKTI

MHP’li Enginyurt, görevden alındığı iddia edilen ancak konu hakkında gerek AK Parti, gerek İçişleri Bakanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmayan Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a da sahip çıktı. “Ordu Büyükşehiri kimseye yedirmeyiz” diyen MHP’li Enginyurt, Twitter’dan; “MHP kazanır dedim. Sözcü gazeteside dahil Ordu üzerine hesap yapanlar paylaşımımı tekrar okusun.Enver Yılmaz'ı yemişsiniz,midenize oturmuş bize ne kardeşim. Bu durum Ak Partinin iç meselesi. Ordu Şehri kimsenin tapulu malı değil*Anladınız mı? şeklinde paylaşımda bulundu.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un twitter paylaşımları şöyle:

cemal3.pngcemal4.png

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.