MHP’li vekilden “Bozkurt” tepkisi

MHP’li vekilden “Bozkurt” tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Mersin İl Kongresinde “Bozkurt” işareti yapmasına MHP’li vekilden tepki geldi.

MHP’Lİ KAYA: “BOZKURTU ARAYA SIKIŞTIRMIŞ”

Erdoğan, 'tek millet, tek bayrak , tek devlet, tek vatan' dediği sırada sayı sayarken elinin aldığı şekil 'bozkurt işareti' olarak yorumlandı. Bunun üzerine MHP Milletvekili Atila Kaya "Erdoğan, AK Parti Mersin il kongresinde, parmaklarıyla 'Rabia'sını sayarken araya Bozkurt işaretini de sıkıştırmış; buna da sevinenler olmuş... Allahtan, zamanında bizi uyarmıştı: "gerekirse papaz elbisesi bile giyerim" diye de, şaşırmadık!" dedi.

erdoganbozkurt.jpg

ERDOĞAN BOZKURT İŞARETİ YAPTI MI?

Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusunda kararlı olduklarını belirtip, "Tek millet, tek bayrak , tek devlet, tek vatan" dediği sırada sayı sayarken elinin aldığı şekil, 'bozkurt işareti' olarak yorumlandı. Ardından da 'rabia' işareti yapan Erdoğan, Afrin harekatıyla ilgili olarak, "İlerleyişimiz devam ediyor, sınırımızda terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz, güvenlik güçlerimiz gereğini yapıyor" ifadelerini kullandı.

atillakaya1.jpeg

“GEREKİRSE PAPAZ ELBİSESİ BİLE GİYERİM”

Bunun üzerine MHP'li Atila Kaya, Erdoğan için "Parmaklarıyla 'Rabia'sını sayarken araya Bozkurt işaretini de sıkıştırmış; buna da sevinenler olmuş... Allahtan, zamanında bizi uyarmıştı: "gerekirse papaz elbisesi bile giyerim" diye de, şaşırmadık!" dedi.

atillakaya.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.