MHP’li Vergili Ak Parti adayına sert çıktı

MHP’li Vergili Ak Parti adayına sert çıktı

MHP'nin mevcut Karabük Belediye Başkanı ve adayı Rafet Vergili, Ak Parti adayı 26. dönem milletvekili Burhanettin Uysal için sert eleştirilerde bulundu.

MHP'nin mevcut Karabük Belediye Başkanı ve adayı Rafet Vergili, Burhanettin Uysal için '"atanmış belediye başkanı adayı" ifadesini kullandı.

KENDİNİ ÜNİVERSİTEDE SİYASETE HAZIRLADI

Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi’nde iki dönem rektörlük görevinde de bulunan Uysal için “Bizim yaptıklarımızı görmemeye çalışıyor. Kendisi Karabük’te başarılı bir rektörlük yaptı. Kendisini siyasete hazırladı. Temelden, kökten siyasete hazır olmayan bir adam ancak siyasete yapmış olduğu sözlerle kendini hazırlar” dedi.

Vergili, Burhanettin Uysal için konuşmasını şöyle sürdürdü;

AY YILDIZ’A HARCADIĞI PARA 29 MİLYON LİRA

“Türkiye’de ilk defa ay-yıldızlı stadyum yaptık diyordu. Stadyumun maliyeti 20 milyon lira. Ay-yıldıza harcadığı para 9 milyon lira. Toplam 29 milyon lira harcadı ve stadyum kaydı. Tek bir iş yaptın ve stadyum kaydı. Senin milletvekilliğin döneminde rektör bey o stadyumu kurtarmak için 20 milyon para daha harcadı. Sen Allah’tan korkmadın mı?

BU ŞOVLARLA MİLLETVEKİLİ OLDU

Şov yapıyor. Bu şovlarla milletvekili oldu. ‘Türkiye’de ilk defa kız mehteran takımı kurdum’ diye şov yaptı. Mehteran, ilahi müziklerin en üst seviyesidir. Mehter çalmaya başladığı zaman yüz binlerce asker hiç düşünmeden koşa koşa şehit olmaya gider. Mehter abdestsiz yere basmaz. İlahi müziğin şarlatan bir şekilde reklamını yaparken Allah’tan korkmadın mı?”

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.