MHP'li Yalçın'dan Akşener'e sert tepki: 'Git iş birliği ettiğin hainlerle kahvaltılarda ziftlen!'

MHP'li Yalçın'dan Akşener'e sert tepki: 'Git iş birliği ettiğin hainlerle kahvaltılarda ziftlen!'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Akşener'e 'Var git, iş birliği ettiğin hainlerle kahvaltılarda ziftlen!' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, 'İP Müdiresi Akşener' dediği İP Genel Başkanı Meral Akşener'in her gittiği yerde vatandaştan tepki gördüğünü söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, açıklamasında şunları söyledi:

 

"İP Başkanı her gittiği yerde vatandaştan tepki görüyor. En son Zara’da CHP-HDP ile işbirliğini sorgulayan vatandaşa saldırmaları, Bartın’da 80 yaşında vatandaşı hakkımı helal etmem diyerek azarlaması Akşener ve partisinin hali pürmelalinin göstergesidir.

Daha önce Gara şehitlerinden Erzurumlu er Sedat Sorgun’un cenazesinde şehit yakınları tarafından çelengi parçalanan İP Müdiresi Akşener, milletin apaçık mesajını hâlâ görmezden gelmekte, gittiği her yerde öteye beriye pişkin ve hicapsız bir suratla efelenmeye devam etmektedir.

 

VAR GİT, İŞBİRLİĞİ ETTİĞİN HAİNLERLE ZİFTLEN!

 

Oysa provokatörlükle suçladıkları meydanların sesi olan vatandaşlarımız İP Müdiresine, “Eksik olsun senin sahte, dönek, riyakâr ziyaret ve taziyen. Var git, iş birliği ettiğin hainlerle kahvaltılarda ziftlen! ” demek istedi.

İP Müdiresi PKK ile mücadeleyi millî bir mesele olarak görüyorsa; teröre yardım ve yataklık eden, eleman yetiştiren, eylem ve fikir üreten bir şer ittifakının içinde kendisinin ve partisinin ne işi var?

 

HDP'Yİ SÖZDE KÜRT SİYASİ HAREKETİNİN TEMSİLCİSİ İLAN ETTİ!

 

PKK’nin siyasi kanadı HDP’ye arka çıkıp bu partiyi sözde Kürt siyasi hareketinin temsilcisi ilan eden, eski eş başkanıyla bir kahvaltıda buluşup zıkkımlanma hayalleri kuran bu Müdire Hanım değil midir?

CHP’de ne kadar devlet düşmanı, eylemci, terörist, Marksist partili varsa onlarla inadına resim verip ihanet ve dönekliğini ısrarla milletin gözüne sokan da Müdire Hanım değil midir?

 

TÜRK MİLLETİ, FATURASINI ACI ÖDETİR

 

İP Müdiresi yanlış hesap yapıyor. Millet HDP’nin önüne sütre koyma ritüelini yutmaz. PKK’nın mazbatalı militanlarıyla iş tutmanın, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde bozgunculuk yapmanın faturasını acı ödetir.

Akşener’in ucuz bir siyasi çıkar hesabını yansıtan sözleri ve davranışları elbette samimi değildir. İP müdiresi, milleti adatmaya ve kirli bir gizli ortaklığın parçası olan HDP’yle seçim iş birliğini kamufle etmeye çalışıyor.

Bu arada İP Müdiresi’nin çıkışlarına göstermelik tepki veren HDP de işi açık etmemeye uğraşıyor. Artık herkes çok iyi biliyor ki kötürüm zillet cephesi, HDP bastonu olmadan tuvalete bile gidemez."

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.