MHP'li Yalçın'dan Y-HDP'li Bayraksızoğlu'na sert cevap: Hergele pazarına düşenlerle işimiz olmaz

MHP'li Yalçın'dan Y-HDP'li Bayraksızoğlu'na sert cevap: Hergele pazarına düşenlerle işimiz olmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, HDP’ye alternatif olarak kurulacağı öne sürülen YYP'nin kurucular listesinde adı geçen Memduh Bayraksızoğlu hakkında açıklama yaptı.

Yalçın açıklamasında "Mesai arkadaşım Feti Bey ile beni hedef göstermiş. Bayraksızoğlu hergelesi, bir tarafı kaşınsa bizden biliyor. Kördüğüm ipliği hergele pazarına düşenlerle işimiz olmaz." dedi.

Kendisini ve MHP'yi hedef alan Memduh Bayraksızoğlu'nun söylemlerine sert karşılık veren Semih Yalçın, "HDPKK sevici siluetlerin rüyalarına girip kâbusları oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, açıklamasında şunları söyledi:

HERGELE PAZARINA DÜŞENLERLE İŞİMİZ OLMAZ

"HDP’ye alternatif olarak kurulacağı öne sürülen YYP’nin kabarık kurucular listesinde adı geçince, pabucumun sosyalisti Memduh Bayraksızoğlu’nun etekleri tutuşmuş ve mesai arkadaşım Feti Bey ile beni hedef göstermiş.

"Bayraksızoğlu, isminin YYP listesinde afişe olmasından çok, bir saldırıya uğrayacağı korkusuyla savcıları göreve çağırıyor. Hadi oradan, ödlek herif! Kördüğüm ipliği hergele pazarına düşenlerle işimiz olmaz."

KÂBUSLARI OLUYORUZ

"Bayraksızoğlu hergelesi, bir tarafı kaşınsa bizden biliyor. Demek ki böyle HDPKK Sevici kâğıttan siluetlerin rüyalarına girip kâbusları oluyoruz.

"'Liberal sosyalist' sıfatını kullananda biraz devrimci(!) cesareti olmalı yahu. Bayraksızoğlu, gölgesinden korkup altına kaçıran tatlı su solcularına ibretamiz bir örnek!"

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.