MHP'li Yaşar Yıldırım Yaşar Okuyan ve Selim Kaptanoğlu'nu hedef aldı: "Fitnenin başını ezeceğiz"

MHP'li Yaşar Yıldırım Yaşar Okuyan ve Selim Kaptanoğlu'nu hedef aldı: "Fitnenin başını ezeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Devlet Bahçeli hakkında söylediği sözler nedeniyle Yaşar Okuyan’a tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli hakkında söylediği sözler nedeniyle MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’dan Yaşar Okuyan'a tepki geldi. Yaşar Yıldırım ayrıca Selim Kaptanoğlu için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yaşar Yıldırım yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“YAŞAR OKUYAN DEDESİ RASİM KOÇAL’IN HATRINA…’”

“Yaşar Okuyan’ın sözünde duran onurlu bir eşek mi yoksa sözünü yutan bir şerefsiz mi olduğunun tartışmaları henüz devam ederken, bu pespaye zat, son siyasi durağında yine Hareket’in Lideri’nin gıyabında anırma mı konuşma mı olduğu seçilemeyen bir takım sesler çıkartmıştır. Yaşar Okuyan, dedesi Rasim Koçal’ın hatrına Başbuğ’un yanında tuttuğu, mitinglerde Başbuğ’u anons etmekten başka bir vasfı olmayan, cezaevine düşer düşmez de Rahmetli Başbuğ hakkında tezviratlara, karalamalara başlayan bir müfteridir. İftira atmak onun tabiatında mevcuttur.”

“TATMİN OLMAYAN İŞTAHININ SEBEBİ NEDİR?”

“Tanju’nun takım, Hürmüz’ün koca,Kurtlar Vadisi’nin kanal değiştirmesinden daha fazla parti değiştiren, siyasi pusulası bağırsaklarında gezen Okuyan, şuur kaybından mı kimlik bunalımından mı yoksa bunama sendromunda olduğundan mı Milliyetçi Hareket’in Lideri’ne iftira atmaktadır! Bir gün ANAP’ın kapısında dikilen, diğer gün Cindoruk’la iş tutan, ertesinde Perinçek’e yamanan en nihayetinde  de CHP’de zillete saf tutan Okuyan siyasi ajanlık faaliyetleri mi yürütmektedir!? Bunca parti değiştirmesine rağmen tatmin olmayan iştahının sebebi nedir?”

Buradan Türk Milliyetçilerine bir kez daha hatırlatalım;

Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, bizzat Başbuğ’un davetiyle yeniden toparlanma sürecine omuz vermek için, akademik / mesleki kariyerini noktalayıp, o zaman ki adıyla Milliyetçi Çalışma Partisi’nde aktif siyasete girmiştir. Rahmetli Başbuğ siyasi yasağının kalkıp, MÇP’nin başına geçtiğinde, Devlet Bey’i bizzat kendisi davet ederek Genel Sekreter olarak görevlendirmişti. Devlet Bey, MÇP’ye girdiğinde başta gnl.sek.yrd. olmak üzere ekibinin tamamı eski Ülkü Ocakları başkanlarından oluşuyordu.”

“BAŞBUĞ, YAŞAR OKUYAN’I NEDEN PARTİYE DAVET ETMEDİ?”

“Başbuğ  “Gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp, hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsveddesi olmakla övünenler”den olan Yaşar Okuyan’ı darbeden sonra neden partiye davet etmemiş, itimat etmemiş, itibar göstermemiştir?‬ Nedamet ehli olanda bellidir, çaşıtlık gayretinde olanda!

Okuyan’ın Özal’ın peteğine parmak banıp işkembesini şişirdiği günlerde Devlet Bey, MÇP Genel Merkezi’nin ısınması için kömür parasını cebinden ödüyor, arı vızıltısına aldırmadan Başbuğ’un bir adım gerisinde, Bozkurt gibi dimdik duruyordu! ‪Okuyan’ın Başbuğ’a atfederek sürekli gündeme taşımaya gayret ettiği ‘o çok gizli mektubu’ ilk ortaya atan Selim Kaptanoğlu’dur. ‬ Vaktinde Başbuğ’un doktorluğunu yapan, “ABD Ülkücüleri kullandı, Türkeş ABD’ye karşı dik duramadı, karanlık ilişkileri vardı” diyen Kaptanoğlu!”

“DEVLET BEY’İN DÜNÜNE ŞAHİDİZ, BUGÜNÜNE MÜTEŞEKKİRİZ”

“Başbuğ Alparslan Türkeş’in Savcı Soyer tarafından uğradığı zulme hastanede en yakından tanıklık eden Kaptanoğlu, bugün ne hikmetse Soyerist CHP’nin listelerinden seçimlere girmeye hazırlanmaktadır!‬ Dün Lider’e iftira atan herkes bugün alenen zillette taraf olmuş, zelil düşmüştür! ‪Biz Devlet Bey’in dününe şahidiz, bugününe müteşekkiriz, yarınına talibiz!‬ Oynanan her oyunu bozacak, çıkarılan her fitnenin başını ezecek,yazılan her kirli senaryonun kökünü kazıyacağız! Allah’a,vatana ve bayrağa ettiğimiz yemine sadık kalacak, 31Mart’ta yine bir destan yazacağız!”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.