MHP’li Yıldırım’dan flaş Başkanlık Referandumu açıklaması: Davutoğlu’na çok sert sözler

MHP’li Yıldırım’dan flaş Başkanlık Referandumu açıklaması: Davutoğlu’na çok sert sözler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve yeni parti kuracağı ifade edilen Ahmet Davutoğlu’na yüklendi.

23 Haziran’da YSK tarafından yenilenen ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun farklı kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlık Sistemi için yeniden referandum istemişti.

“REFERANDUM HAVASI YOK”

Kılıçdaroğlu’nun yeniden Başkanlık Referandumu çağrısına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’dan Twitter üzerinden cevap geldi.

“Bir referandum havası olmadığını” belirten MHP’li Yıldırım, “Kılıçdaroğlu seçimin akabinde referandum istiyor bu siyasetini yüzlerce toplantı da onlarca tv de anlatmıştık bizi yanıltmadı ama bir referandum havası yok inşallah olmayacak da” dedi.

“DAVUTOĞLU’NUN KİMİN KILICINI SALLADIĞINI BİLİYORUZ”

Yıldırım yeni parti çalışmaları ayyuka çıkan ve AK Parti ve Erdoğan’a rest çeken eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da yüklendi.

Twitter hesabından Ahmet Davutoğlu’na “en son konuşacaksın” diyen Yıldırım şu paylaşımı yaptı: “Suriye nin sorumlusu Davutoğlu en son sen konuşacaksın kimin kılıcını salladığını başkaları bilmeyebilir ama biz iyi biliyoruz.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ın paylaşımları şöyle:

yasaryildirim1.jpg

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.