MHP’nin 3 büyükşehirle ilgili kararına AKP’den ilk tepki! ‘Fedakarlıklar yapabiliriz’

MHP’nin 3 büyükşehirle ilgili kararına AKP’den ilk tepki! ‘Fedakarlıklar yapabiliriz’

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin 3 büyükşehirle ilgili kararına ilişkin Adalet ve Kalkınma Partisi’nden bomba bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu sabah yaptığı açıklamada Ankara, İstanbul ve İzmir’de aday çıkarmayacaklarını resmen açıkladı. Bahçeli’nin bu kararının ardından Ak Parti’den yeni bir açıklama geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MHP’nin kararının ardından kendilerinin de bazı fedakarlıklar yapabileceklerini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 3 büyükşehirden aday çıkarmama kararına ilişkin konuşan AK Partili Dağ, "Bizde bazı fedakarlıklar yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

MHP’NİN İSTANBUL-ANKARA-İZMİR’DE ADAY ÇIKARMAMAM KARARINA İLK YORUM

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin 31 Mart 2019 seçimlerine 4 ay kala aldığı bu karara ilişkin Ak Partili Hamza Dağ’dan şu açıklama yapıldı:

“Biz de bazı şehirlerde fedakarlık yapabiliriz.”

Ak Parti’nin hangi şehirlerde fedakarlık yapacağı merak konusu olurken. Erdoğan’ın bugünkü aday tanıtım toplantısında konu hakkında resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.