MHP'nin acı günü! Mikail Göleli gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

MHP'nin acı günü! Mikail Göleli gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İş Adamı Siyasetçi Mikail Göleli, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Iğdır’ın yetiştirdiği değerlerden olan bir dönem MHP Milletvekili de seçilen iş insanı Mikail Göleli gözyaşları içinde toprağa verildi.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Mikail Göleli İstanbul’dan Iğdır’a getirilerek Asri mezarlıkta kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımı ile gözyaşları içinde defnedildi.

İstanbul Havalimanından Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanına gelen cenaze burada kalabalık bir insan ve  araç yoğunluğu ile karşılanıp Sahibüz Zaman Camii'e getirildi. Daha sonra kalabalık bir vatandaş topluluğu ile Asri mezarlıkta kılınan cenaze namazı ile defnedildi.

 

c-019.jpg

 

Cenaze törenine Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ,MHP eski milletvekili Abbas Bozyel, Attila Kaya, Vahit kayırıcı Kars MHP eski il başkanı Oktay Aktaş Ak parti eski milletvekilleri Nurettin Aras, Ali Güner ve Erdal Arslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

goleliye-sonm-gorev-3-768x412.jpg

 

'HERKESİN ELİNDEN TUTARDI'

 

Defin anında konuşma yapan MHP eski İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, “Mikail Göleli, İstanbul’da herkesin elinden tutan değerli bir ağabeyimizdi. Toplumumuzun ve cemaatimizin başı sağ olsun. Allah Mikail ağabeyimize rahmet etsin” dedi.

 


 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.