MHP'nin Erzurum adayı açıklandı!

MHP'nin Erzurum adayı açıklandı!

Son Dakika… Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi aday göstereceğini açıkladı. İşte sürpriz isim;

Devlet Bahçeli’nin genel başkanı olduğu MHP’de adaylar belli olmaya başladı. MHP, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi. MHP Genel Merkezine sunulan isim Prof.Dr. Serdar Sevimli oldu.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ın, MHP Genel Merkezine sunduğu isim Serdar Sevimli, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin talimatıyla MHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Halkın gönlünde yer tutmuş, Erzurum’da hemen hemen her kalbe dokunmuş, halk nezdinde ciddi bir karşılığı olan, Prof. Dr. Serdar Sevimli ile Erzurum Büyükşehir Belediyesine üç hilalin mührünü vuracağız. Yürekten inanıyorum ki 31 Martta başta Büyükşehir olmak üzere, Erzurum’un tüm ilçe belediyeleri MHP’nin olacaktır. Nitekim Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı erken açıklamamız, hedefimizde ne kadar kararlı olduğumuzun ve sahaya erken inerek, Erzurum’da üç hilalli günleri başlatacağımızın bir nişanesidir. Erzurum, 1 Nisan’a Allah’ın izniyle MHP ile uyanacak, sahipsizlerin sahibi, çaresizlerin çaresi olacağız.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.