MHP’nin seçim sloganı belli oldu

MHP’nin seçim sloganı belli oldu

Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığı’nı yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçim sloganı belli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart yerel seçimlerinin kampanya sloganını "Beka için milli karar, Cumhur için istikrar" olarak belirledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partilerinin seçim kampanyasının "ittifak ruhu" üzerine kurulduğunu ifade ederek kampanya konsepti olarak "Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar" temel sloganını belirlediklerini açıkladı.

istifa.gif

Semih Yalçın, 24 Ocak Perşembe günü, Milliyetçi Çalışma Partisinin MHP’ye dönüşmesinin 26. yıl dönümü olan 24 Ocak 2019 Perşembe günü, Ankara Kapalı Spor Salonu'nda Bahçeli’nin katılımıyla belediye başkanları aday tanıtım toplantısı gerçekleştirileceğini kaydetti. 

Bahçeli'nin, 27 Ocak Pazar günü de İstanbul’da il ve ilçe teşkilatlarıyla yemekli toplantıda bir araya geleceğini belirten Semih Yalçın, aynı gün TBMM Başkanı ve Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı da ziyaret edeceğini duyurdu.

MHP’li Semih Yalçın, Bahçeli'nin 9 Şubat Cumartesi günü de Adana’da MHP’nin 50. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamalarına katılacağını açıkladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.