MHP’ye büyük şok! Yüzlerce üye istifa etti

MHP’ye büyük şok! Yüzlerce üye istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl ve ilçe yönetimlerinde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. O ilden gelen yüzlerce istifa haberi MHP’li yöneticileri şok etti. İşte haberin ayrıntıları;

MHP Buharkent İlçe Teşkilatının 161 üyesi düzenledikleri basın toplantısı ile istifa ettiklerini ve Meral Akşener’in kurucusu olduğu İyi Parti’ye geçiş yapacaklarını açıkladı.

Aydın'ın Buharkent ilçesinde 160 üyeyle birlikte MHP'den istifa eden eski Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural, siyasete İyi Parti ile devam edeceklerini belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yusuf Vural, "Biz koltuk sevdalısı değiliz, davanın neferiyiz. Referandumda ‘Evet' diyerek destek verdik. Milletvekili Deniz Depboylu'dan o dönemde bir söz aldım. ‘Başkanlık siteminde birçok soru işareti var. Kendi elimizle başbuğumuzun bize emanet ettiği partimizi bitirmeyelim' dedim. O da bu sözlerimi genel merkeze ileteceğini söyledi. Bana cevap olarak ‘Ülkücü, ülkücüye güvenecek; ülkücü genel merkeze güvenecek' dediler. İnsan aklıyla üstün bir varlıktır. Bir davanın peşinde körü körüne gitmek bizim içimizde sıkıntı oluşturuyor. Kimse bu durumda bizi aydınlatmadı ama güven beklediler. MHP yönetimi, 2019 seçimlerine kadar AK Parti ile yan yana olacağını açıkladı. Her şey burada patlak verdi. Antalya'da ağlaya ağlaya istifasını veren arkadaşlarımız oldu. Düşünce birliği eden 161 Buharkentli olarak bizim de imzayı atarken içimiz cız etti. Üzüntülüyüz, fakat bu devletimiz için bir gereklilik” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum