MHP'ye dönen Arkaz'dan ilk açıklama

MHP'ye dönen Arkaz'dan ilk açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısının ardından İYİ Parti’den istifa ederek MHP’ye katılan Hayati Arkaz’dan ilk açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti'den istifa eden Hayati Arkaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi ve kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

İYİ Parti'den istifa ederek ayrılan Hayati Arkaz MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşmenin ardından Arkaz şu sözleri söyledi:

"Burada olmaktan çok mutluyum baba ocağıma dönmekten onur ve şeref duyuyorum. Bundan sonra mücadelemizi MHP'de sürdüreceğiz."

Öte yandan İYİ Partili emekli SAT komandosu Ali Türkşen “milletvekili transferine” sosyal medya paylaşımıyla tepki gösterdi.

Ali Türkşen, “Siyasete gireli resmen 10 ay oldu. Bu sürede ikisi olağanüstü üç kurultay, bir çalıştay, 10’dan fazla Genel İdare Kurulu toplantısı, onlarca gezi, bir de genel seçime katıldım. Ve hala bazı olayları kabullenmek konusunda çok zorlanıyorum gerçekten. Bkz. son MV transferi” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

iyi-parti-007.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.