Mide bulandıran anne

Mide bulandıran anne

ABD Nebraska'da yaşayan 38 yaşındaki Christina Greer, kızının arkadaşlarına cinsel tacizde bulundu. Mahkemede ortaya saçılan detaylar tüyler ürpertici!

İstismar haberleriyle sarsılan ABD’de gündeme gelen haberde detaylar şok ediyor. ABD’nin Nebraska eyaletinde gerçekleşen iğrenç olayda anne için 64 yıldan 102 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Bu haftanın başlarında yaşanan olayda Nebraskalı bir anne, küçük kızının iki arkadaşını istismar etmekten yargılanıyor. Mahkemede yıllar önce yaşanmış korkunç olay ortaya çıktı. Kızının arkadaşlarını yatıya kaldığı sırada cinsel istismarda bulunduğu için yargılanan annenin cezası da belli oldu.

2018 YILINDA YAŞANMIŞ

Omaha World-Herald’ın haberine göre 38 yaşındaki Christina Greer’ın cezası 64 ila 102 yıl hapis cezası arasında değişecek. En ağır cezayı alması için çalışmaların yapıldığını söyleyen yargıç 2018 yılında yaşanan olaydaki tanıkları dinledikten sonra kararını verdi.

2018 yılında yaşanan olayda 12 ve 13 yaşlarındaki iki çocuk Greer tarafından taciz edildi. Alkolün ve uyuşturucu içerikli sigaraların içerilmeye çalışıldığı ise mahkeme notlarında yerini aldı. Telefon mesajlarında Greer, küçük kızları tehdit etti ve bu yaşananları kimseye anlatmamalarını söyledi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.