Midesinde 300 gram eroinle yakalanan kuryeden ilginç savunma! 'İçici değil, yutucuyum'

Midesinde 300 gram eroinle yakalanan kuryeden ilginç savunma! 'İçici değil, yutucuyum'

Yasadışı yollarla yurt dışından Konya’ya gelen uyuşturucu kuryesinin midesinden 300 gram eroin çıktı. Şüpheli, polisin gözetiminde 2 gün boyunca hastanede bekletilen ve doğal yollarla alınan uyuşturucular için, “Ben içici değil, yutucuyum” dedi.

Konya’da akıl almaz bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. İran'dan Türkiye'ye yasadışı yollarla uyuşturucu sokan 5 kişi tutuklandı bir şüphelinin savunması dikkat çekti.

Polisler, uyuşturucu kuryeliği yapan İran uyruklu bir şüphelinin gizlendiği adresi tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli ve beraberindeki 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheli, uyuşturucu yuttuğunu ifade etmesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

 

‘İÇİCİ DEĞİL, YUTUCUYUM’


2 gün boyunca polis nezaretinde hastanede gözlem altında tutularak midesinde kapsüller halinde bulunan eroin maddesi doğal yollarla dışarı çıkarıldı. Şüphelinin ifadesinde para karşılığında uyuşturucu sevkiyatı yapmasının istendiği ve kabul ettiği ortaya çıktı. Şüpheli ayrıca "Ben içici değil, yutucuyum" diyerek kendini savundu.

Şüphelinin İran’da uyuşturucu maddeleri kapsüller halinde yuttuktan sonra yasal yollarla Türkiye’ye giriş yaptığı ve uyuşturucuyu piyasaya sürmek üzere taksiyle Konya’ya geldiği öğrenildi. Ayrıca; şahsın İran’da bilinen bir iş insanı olduğu, şeker ve çay ticareti yapmak için sık sık Türkiye’ye giriş çıkış yaptığı anlaşıldı.

 

UYUŞTURUCU YUVASINDA 5 KİŞİ TUTUKLANDI


İran uyruklu V.F.G.’nin midesinde 300 gram, gizlendiği adreste Narkotik köpeği Alex ile yapılan aramada ise toplam 6 parça halinde 1 kilogram eroin, bir miktar metamfetamin ve bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

V.F.G. ile birlikte gözaltına alınan ve uyuşturucu sevkiyatını organize ederek yardım ve yataklık yapan M.P., Ö.T., F.S. ve M.A. uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından gözaltına alındı. Daha önce de birçok suç kaydı bulunan şüpheliler sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.