Milano Moda Haftası’nın tek Türk tasarımcısı göz kamaştırdı

Milano Moda Haftası’nın tek Türk tasarımcısı göz kamaştırdı

Milano Moda Uomo olarak bilinen Milano Moda Haftası’ndaki tek Türk isim olan modacı Serdar Uzuntaş, 100 parçalık koleksiyonunda işlediği Aristokrasi kavramı ile modaseverlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Tasarımlarında günün her anında şık ve maskülen bir hava yaratabilme iddiasında olan Serdar Uzuntaş; Milano Erkek Moda Haftası için hazırladığı tasarımlarda şıklığı aristokrasi ile bağdaştırıyor. Milano’da gerçekleşen şovda sürpriz olarak 3 farklı kadın tasarımı da yerini aldı. Uzuntaş, yeni nesil İngiliz aristokrasisinin günlük hayatından esinlenerek oluşturduğu koleksiyonda şıklık ve maskülen duruşu birbirinden ayrılmaz bütün haline getiriyor. Tasarımların spor ve rahat olmasına rağmen aynı zamanda hatırı sayılır bir ağırlık ve şıklık taşıyor olabilmesi bu esinlenmenin kaynağını oluşturuyor.

 

 

DETAYLARDAKİ ŞIKLIK

Gri, mor, beyaz ve siyah ana renk çeşitlendirmesini oluşturuyor. Bunlara petrol mavisi ve lacivert parçalar eşlik ediyor. Özellikle detaylarda uygulanan elegan dokunuşlar aristokrasiden gelen şıklığın ve rahatlığın tamamlar nitelikte.

 

Çift taraflı montlar, parkalar ve kabanlar ile birlikte kullanılan spor ayakkabılar koleksiyonun bütünlüğünü sağlıyor. Kumaş seçimlerinde mikro kapiteli jarse , yün, ham denim kumaşlar nefes alan bir yapı ile su geçirmezliği bir arada sunuyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.