'Militan değilim' diyen Kaftancıoğlu'nun paylaşımları kendisini ele verdi!

'Militan değilim' diyen Kaftancıoğlu'nun paylaşımları kendisini ele verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'DHKP-C militanıdır' dediği CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bu iddiaları yalanlamıştı. Fakat paylaşımları kendisini ele verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Melih Bulu getirdi. 

Bulu'nun yıllar önce AK Parti'den milletvekili adayı olması nedeniyle bazı kesimler tarafından üniversite kampüsünde eylem düzenlendi. Boğaziçi öğrencilerinin yanında öğrenci kılığındaki bazı provokatörler de yer aldı.

Kampüste halaylar çekerek, terör örgütlerinin sloganlarını atan zanlılar hakkında soruşturma başlatıldı. Belirlenen zanlılardan 17'si gözaltına alınırken bu isimlerden sadece 2'sinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu belirlendi.

MLKP, DHKP-C gibi örgütlerle bağlantısı olduğu belirlenen zanlılar, terörle mücadele şube müdürlüğüne götürüldü. Bu gelişmeye tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, zanlılara sahip çıktı.

Söz konusu gelişmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaftancıoğlu hakkında, ''Zaten kendisi DHKP-C militanıdır'' ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, CHP İstanbul İl Başkanı'nın, terör örgütlerinin soytarısı olduğunu ifade etti.

Bu gelişmeler ışığında açıklama yapan Kaftancıoğlu, söz konusu iddiaları reddetmişti.

 

PAYLAŞIMLARI KENDİ SÖYLEMLERİNİ YALANLADI

 

CHP İstanbul İl Başkanı'nı kendi sosyal medya hesabında geçmişte yaptığı paylaşımlar yalanladı.

Kendisinin terör ve terör örgütleriyle hiçbir zaman işi olmadığını iddia eden Kaftancıoğlu'nun, 2013 yılında DHKP-C'nin merkezlerinden İdil Kültür Merkezi'ne yapılan terör operasyonuna tepki göstermek için olay yerine gittiği ve Twitter adresinden DHKP-C bayraklı bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

 

DHKP-C YUVASINDAN GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

 

Kaftancıoğlu paylaşımında, "İdil Kültür Merkezi'nin önü, 'Katil polis mahalleden defol' sloganları ile inliyor" ifadelerini kullanarak, teröristlere operasyon yapan polisleri 'katil' olarak nitelendirdi. Paylaşımda yer alan fotoğrafta terör örgütü DHKP-C'nin bayrağı da yer alıyor.

 

İşte Kaftancıoğlu'nun hesabındaki o paylaşım;

 

cccccccccccccccc.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum