Millet İttifakı'nda kriz büyüyor! İYİ Parti'li Ağıralioğlu'nun oy açıklamasına CHP'li Öztrak cevap veremedi

Millet İttifakı'nda kriz büyüyor! İYİ Parti'li Ağıralioğlu'nun oy açıklamasına CHP'li Öztrak cevap veremedi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Biz olmasak CHP ne kadar oy alabiliyor" sözlerine cevap vermek yerine geçiştirmek zorunda kaldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye demokrasi gelecekse yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı'ndan" demişti.

Bugün partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Öztrak, Ağıralioğlu'nun söz konusu çıkışını da değerlendirdi.

İttifak olarak herkesin özgürce fikirlerini ifade etmesi için mücadele ettiklerini belirten Öztrak, "Hepimizin farklı değerlendirmeleri olabilir. Biz CHP olarak herkesin oyuna talibiz" diye konuşarak sözleri geçiştirmek zorunda kaldı.

Açıklamalarına devam eden Öztrak, "Genel başkanımız helalleşmek için toplumun barışması, kucaklaşması için 'Ben ateşten gömleği giydim' diye boşuna söylemiyor. Biz bu ülkede kavgayı bitirmeye talibiz." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.