Milletvekili Cihangir İslam’a kötü haber!

Milletvekili Cihangir İslam’a kötü haber!

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’a yönelik tepkiler dinmek bilmiyor. Son olarak AKP’li vekil tazminat davası açtı. İşte haberin ayrıntıları;

Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'a tazminat davası açtığını duyurdu.

Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milletvekili İslam'a, 15 Temmuz hakkındaki sözlerinden dolayı 10 bin TL'lik tazminat davası açtığını ifade etti.

TBMM Genel Kurulu'nda 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin sözleri dolayısıyla Milletvekili İslam’a 10 bin lira manevi tazminat davası açan Gökcan, avukatı Gültekin Akça ile Muğla Adliyesine geldi.

Basın mensuplarına adliye önünde açıklama yapan Milletvekili Gökcan, Nazır Cihangir İslam'ın, 15 Temmuz darbe girişimini canıyla, kanıyla engelleyen şehit ve gazilere "hakaret içeren, son derece vahim, ahlaktan yoksun ve vicdansız bir konuşma" yaptığını vurguladı.

15 Temmuz'da meydanlara koşup canlarını ve kanlarını alçak saldırıya siper edenlerin Cihangir İslam'ın dediği çıkar savaşı için değil, bu vatanın ve milletin bekası için ölümlerin üzerine koştuklarını aktaran Gökcan, şöyle konuştu:

"Milletvekili İslam, TBMM'de söz alarak AK Parti milletvekillerine, partimize ve sayın Cumhurbaşkanımıza ciddi ithamlarda bulunmuş, hakaretler etmiş, haddini aşmıştır. Bizler de tüm Türkiye'de 10 bin liralık tazminat davası açıyoruz. İslam, konuşmasında haddini aşarak '15 Temmuz menfaat çatışmasıdır' demiştir. Bunu söyleyerek kimlerin adamı olduğu, kimlerin ağzıyla konuştuğunu, bütün Türkiye görmüştür. Bu davanın takipçisi olacağız, bundan sonraki süreçte Cihangir İslam'ı takip edeceğiz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.