Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar fidyeciler tarafından kaçırılarak öldürüldü

Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar fidyeciler tarafından kaçırılarak öldürüldü

Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar fidyeciler tarafından kaçırılarak öldürüldü. Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, katil zanlısının yakalandığını ve cinayeti itiraf ettiğini söyledi.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'ndeki bir evde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye gitti.

Cesedin Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar'a ait olduğu ortaya çıktı.

Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, genç Muhammed'in fidyeciler tarafından kaçırıldığını ve öldürüldüğü söyledi.

 

KATİL ZANLISI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

 

Kurdaş yaptığı paylaşımda, "Mustafa Kasadar Hocamızın oğlu Muhammed Nuh, elim bir cinayet sonucu Hakka kavuştu. Pazartesi 15.00'te kaçırılan Muhammed Nuh 19 yaşındaydı. Bugün 05.30'da fidye sürecinde yakalanan katil cinayeti itiraf etti. Bu büyük imtihanda Allah cc, Kasadar ailesine sabırlar versin. " ifadelerini kullandı.

 

dvdvdvd-008.JPG

 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

 

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Muhammed Nuh Kasadar geçtiğimiz pazartesi günü ortadan kaybolunca gazeteci yazar olan babası Mustafa Kasadar polise gidip şikâyette bulundu. İddiaya göre oğlunun kaçırıldığını ve kaçıran kişi tarafından aileden 40 bin dolar fidye parası istendiği belirtildi. Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri hareket geçti. Şüpheli ile anlaşma sağlanarak kimliğinin tespit edildi. Kimliği tespit edilen şüpheli Hakan Ö. polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheli Hakan Ö., Mustafa Kasadar’ın eski çalışanı olduğu ortaya çıktı.

 

CESET DERİN DONDURUCUDA BULUNDU

 

Hakan Ö.’yü hemen gözaltına alarak sorguya aldı. Hakan Ö., Muhammed Nuh Kasadar’ı evinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Polis, Hakan Ö’nün Edirne Asfaltı üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın 3. katındaki dairesine giderek arama yaptı. Daireye giren ekipler, Muhammed Nuh Kasadar’ın parçalanmış cesedini derin dondurucu içinde buldu. Ceset yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

 

"TARTIŞMA ÇIKTI"

 

Gasp Büro’da sorguya alınan Hakan Ö, ifadesinde, "Babasının işyerinde çalışıyorum bu nedenle tanıyorum. Geçen pazartesi günü yemek yemek için buluştuk. Yemekten sonra Bayrampaşa’da bulunan evime geçtik. Evde sohbet ederken eski konular açıldı. Aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Daha sonra cesetten kurtulmak istedim. Cesedin kokmaması için da parçalayarak derin dondurucuya koydum” dediği öne sürüldü.

Hakan Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.