Milli görüşün gazetesi Erdoğan'ı hedef aldı

Milli görüşün gazetesi Erdoğan'ı hedef aldı

AK Parti'nin kongre mesajında Necmettin Erbakan'ın sözlerine yer vermesi Saadet Partilileri kızdırdı.

AK Parti'den sık sık yapılan "Milli Görüş gömleğini çıkardık" açıklamalarına rağmen kongre videosunda Necmettin Erbakan'ın sözlerinin kullanılması Saadet Partilileri kızdırdı.

AK Parti'nin kongre mesajında Saadet Partisi'nin ve Milli Görüş geleneğinin kurucu lideri Necmettin Erbakan'ın sözlerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İnanç varsa, imkan da vardır" sözlerine Milli Görüşçülerden tepki geldi.

 

Milli Gazete'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

 

Kendilerini "muhafazakar demokrat" olarak tanımlayarak yola çıkan AK Parti'nin kurucu ekibi, Milli Görüş fikirlerini benimsemediklerini her fırsatta dile getirdiler.

Videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili kardeşim, inanmak, emek harcamak, geçmişi bilerek yarına bakmak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir. Dünkü başarılar yarınını aydınlatan ışığındır. Hep daha ileriyi hedefler ve aşkla çalışırsan hiç yorulmazsın. Kalbini ortaya koyarak yürürsen yol arkadaşlarınla tek vücut olursun. Aklınla hareket edersen tuzaklara düşmezsin. İnancın varsa, umudun da vardır. İnanç varsa, imkan da vardır. Başaracağına inan. Kendin için, ailen için, Türkiye için. İnandığın yolda yürü." şeklinde konuşuyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.