Milli Görüş’ün önde gelen ismi Mehmet Bingöl'den Erdoğan'a destek

Milli Görüş’ün önde gelen ismi Mehmet Bingöl'den Erdoğan'a destek

Art arda gelen istifa haberleriyle sarsılan Saadet Partisi'nde Karamollaoğlu için bir şok daha yaşandı. Eski Ümraniye Belediye Başkanı, Saadet Partili Mehmet Bingöl de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı.

HDP'nin açık desteğini ilan etmesi ile 7'li olan masadaki muhafazakar partilerin teşkilatlarında rahatsızlığa neden oldu.

 

SAADET PARTİSİ'NDE PEŞ PEŞE İSTİFALAR


Art arda gelen istifalara ve Cumhur İttifakı'na destek açıklamalarına bir yenisi daha eklendi.

Bir dönem Ümraniye Belediye Başkanı olan, Saadet Partili Mehmet Bingöl de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkladı.

 

Mehmet Bingöl, dün yaptığı iftar konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 

'Muhterem kardeşlerim, gerçekten çok önemli günlerden geçiyoruz. Büyük bir imtihanın arefesindeyiz. Beni buradaki kardeşlerimizin çoğu tanıyor. Buradaki herkesle mesaimiz oldu. Üsküdar’da 1975’ten beri, İstanbul’da 1970’lerden beri bu camianın içerisinde hayırlı hizmetlerde bulunduk.

Hep beraber, Hakkın ülkemizde hakim olması için bir mücadele bayrağı açtı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan. Biz de Hakk’ın hakim olması için elimizden geldiği kadar mücadele ettik. Bir dönem geldi, ayrılıklar oldu. 2004 yılında kenara çekildim, izledim. Şunu gördüm ki, ülkemizin üzerinde çok büyük oyunlar var. Siyonizmin oyunlarını hepimiz biliyoruz.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.