Milli Piyango’dan deneme çekilişi

Milli Piyango’dan deneme çekilişi

Sene içerisinde Milli Piyango çekilişi ile ilgili çeşitli senaryoların dillendirilmesinin ardından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nde, ilk kez basın karşısında bir deneme çekilişi gerçekleştirerek tartışmalara son vermek istedi

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nde, bu sene büyük ikramiyenin 80 milyon lira olduğu yılbaşı özel çekilişi öncesi deneme çekilişi gerçekleştirdi. Müdürlüğün Ankara’da bulunan Kızılay binasında gerçekleştirilen deneme çekilişi, ilk kez basına açık şekilde düzenlendi.

 

Çekiliş öncesi, çekilişte kullanılacak bütün toplar noter huzurunda tek tek tartıldı. Ardından noter huzurunda deneme çekilişi gerçekleştirildi. Programı Milli Piyango İdaresi yetkilileri de ilgiyle takip etti.

 

Bu arada, Yılbaşı 2020 özel çekilişinin saat 15.00'da başlayacağı, 80 milyon lira tutarındaki büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişlerinin ise 20.00-21.00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi. Halka açık şekilde gerçekleştirilecek yılbaşı özel çekilişinde toplam 436 milyon 540 bin TL. ödül dağıtılacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.