Milli Takımda mastürbasyon skandalı

Milli Takımda mastürbasyon skandalı

Şok Haber… Milli Takımda mastürbasyon skandalı yaşanıyor. Yıldız futbolcunun cinsel ilişki esnasında çektiği mastürbasyon videosunu bir kadına gönderdiği ortaya çıktı. İşte şok olayın ayrıntıları;

İsveç Milli Takımı seks skandalıyla çalkalanıyor. Takımın yıldız futbolcusu Martin Olsson’un mastrübasyon yaparken görüntülerinin olduğu seks videosunu sosyal medyadan bir kadına gönderdiği ileri sürüldü.

Uluslar Ligi'nde Türkiye'ye kendi sahasında 3-2 yenilen İsveç, milli futbolcu Martin Olsson'un seks skandalı iddiasıyla çalkalanıyor. Olsson'un kendisine mastrübasyon yaparken görüntülerinin olduğu seks videosu gönderdiğini iddia eden kadın, polise suç duyurusunda bulundu.

Ülkenin en büyük gazetelerinden Aftonbladet'e konuşan Martin Olsson, birçok kişinin milli takımda oynayan kendisi gibilerini örnek aldıklarını ve böyle bir şeyi asla yapmayacağını, masum olduğunu belirtti.

Kişi ya da kişilerin sosyal medyada fotoğraflarını çalarak Snapchat ve Tinder'de kullandıklarına değinen Olsson, bazılarının kendisini rahatsız etmeye teşebbüs ettiklerini ya da bu kişilerin normalde zihinsel istikrarlı olmadıklarını ve bunu neden yaptıklarını bilmediğini ima etti.

Milli sol bek Olsson'un ayrıca, 2013 yılında da benzer bir olayla karşı karşıya kaldığını ve soruşturma sonunda masum olduğunun kanıtlandığı belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İsveç Futbol Federasyonu, Olsson'un ifadesine inandığını belirtirken, federasyon genel sekreteri Håkan Sjöstrand, olaya çok ciddi baktıklarını söyledi. Birilerinin açıkça futbolcuya kötü şeyler yapmak istediğine vurgu yapan Sjöstrand, aldıkları enformasyona göre futbolcunun kimliğinin çalınmasına maruz kaldığını ve polisle irtibata geçtikleri gibi kendilerinin de olayı araştırdıklarını ifade etti.

siyasetcafe.com

ozan-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.