Milyonlarca kişi onu izledi

Milyonlarca kişi onu izledi

İtalyan tenor Andrea Bocelli dün akşam hayatının en sıra dışı performansını sergiledi. Milan'da bulunan Duomo Katedrali'nde verdiği seyircisiz konser YouTube üzerinden canlı yayınlandı ve milyonlarca kişi tarafından izlendi

Dünyaya müzik aracılığıyla sevgi, şifa ve umut mesajları sunan bu benzersiz performans, Milan'daki tarihi katedral Duomo'da şehrin ve katedralin daveti üzerine gerçekleşti.

 

28 milyon kişi tarafından izlenen Bocelli etkinlik hakkında şunları söyledi: “Bu eşi görülmemiş deneyim benim için çok değerli. İçinden geçtiğimiz bu zorlu zamanlar acı verici olsa da hayatım boyunca yaşadığım en sevgi dolu anlar arasında yerini aldı. Hep birlikte aynı anda yalnız olma hissini doruklarında yaşadığımız bu günlerde milyonların dualarının sesi olmak beni derinden etkiledi. Kendimi hayata karşı bir kez daha borçlu hissediyorum. Bu etkinliği mümkün kılan herkese, Milan ve Curia şehirlerine ve bu daveti kabul ederek gezegen çapında bir kucaklaşmaya katılan ve bize cennetten bahşedilen lütfu kabul ederek yüreklerimize cesaret, dürüstlük ve iyimserlik getiren herkese şükranlarımı sunuyorum.”

 

Şehirde devam eden karantina halinde inanılmaz dokunaklı anlar yaşandı. Tüm performansın kaydı ise saatler içinde dijital platformlardaki yerini aldı.

1korona-037.jpg

1youtube-089.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.