Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer, Hadise ile aşk mı yaşıyor?

Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer, Hadise ile aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden İş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Şarkıcı Hadise ile arkadaşlığa başladı.

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak geçtiğimiz yıl İran'da düşmüştü.

Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. Ailesi, dostları ve 14 Nisan’da evleneceği Murat Gezer, yaşadıkları büyük acıyla kahrolmuştu.

Nişanlısı Mina Başaran’ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, yastan çıktı. Şarkıcı Hadise ile arkadaşlığa başladı.

Sürpriz ikili, iddiaya göre sık sık gözlerden uzak bir araya gelip dertleşiyor. Son dönemde magazin kulislerinde bu iddia kulaktan kulağa dolaşır oldu.

mina-basaran-siyasetcafe.jpg

ŞİMDİLİK ARKADAŞLAR

Takvim'in haberine göre; Ünlü işadamı, kısa süre önce de popçu Hadise ile arkadaş ortamında tanıştı. Dedikodulara göre şu an için sadece arkadaş olarak görüşen ikili, sık sık bir araya geliyor.

Birlikte zaman geçirmekten hoşlanan Hadise ile Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran'ın derin acısını kalbinde taşıyan işadamının isteği üzerine şimdilik objektiflerden uzak kalmayı tercih ediyor. İkili, bunun için basının uğramadığı mekanlarda buluşmayı tercih ediyor.

Genç işadamı, hem merhum nişanlısının anısına saygı göstermek hem de Hadise'yi yakından tanımak için her şeyi zamana bırakmayı tercih etti.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.