Kerimcan Durmaz'dan flaş 'uygunsuz video' açıklaması

Kerimcan Durmaz'dan flaş 'uygunsuz video' açıklaması

Instagram hesabının hikaye bölümünde uygunsuz videosunu paylaşan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, skandal videoyla ilgili açıklama yaptı.

Instagram’da 3 milyon takipçisi olan ve takipçilerinin büyük kısmını 18 yaşından küçük sosyal medya kullanıcılarının oluşturduğu fenomen Kerimcan Durmaz, bir skandala imza attı.

Durmaz, mastürbasyon yaptığı anların videosunu sansürsüz bir şekilde Instagram hesabının hikaye bölümünde takipçileriyle paylaştı.

Kerimcan Durmaz kısa süre sonra videoyu sosyal medya hesabından kaldırdı. Kerimcan Durmaz’a ait olduğu iddia edilen skandal görüntüler kısa süre içerisinde internette yayıldı.

kerimcan-1-siyasetcafe.jpg

“BANA BAKIN” YAZDI

Durmaz paylaştığı skandal görüntülere, “Bana bakın” notunu ekledi. Kerimcan Durmaz’ın videosunu izleyen birçok takipçisi ise Kerimcan’a büyük tepki gösterdi.

Videoya yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, “Yazıklar olsun seni bu ülkede ünlü yapan insanlara. Takipçilerinin birçoğu daha reşit olmayan küçük çocuklar” ifadelerini kullandı.

“CEZAİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM”

Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı skandal videoyla ilgili açıklama yaptı. Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, videonun kendisine ait olmadığını, bu videonun başka bir hesaptan kendisine geldiğini ve avukatına iletmek isterken yanlışlıkla hikayeler kısmında paylaştığını belirtti.

İlgili video ve ona benzer videoların tarafına sürekli geldiğini söyleyen Durmaz, videodan dolayı takipçilerinden özür dilediğini belirtti. Kendisinin de videodan çok rahatsız olduğunu, ilgili durumdan mağdur olduğunu belirten Durmaz, videoyla ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvuracağını söyledi.

resim2-kerimcan-siyasetcafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.