Mısırlı gazeteci açıkladı: İşte Sedat Peker'in Ermeni Taşnak Partisiyle ilişkisi

Mısırlı gazeteci açıkladı: İşte Sedat Peker'in Ermeni Taşnak Partisiyle ilişkisi

Arap dünyasının duayen gazetecisi olarak bilinen Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Ermeni Taşnak Partisiyle ilişkisini açıkladı.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan firari Sedat Peker bir süredir yayımladığı Youtube videoları ile konuşuluyor.

Bugüne kadar 7 video yayımlayan Peker uyuşturucu ticaretinden, faili meçhul cinayetlere kadar pek çok iddia ortaya attı.

 

MISIRLI GAZETECİ PEKER'İN BİLİNMEYENLERİNİ AÇIKLIYOR

 

Arap dünyasının duayen gazetecisi olarak bilinen Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, Youtube kanalında yayınladığı videolarında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bir çok bağlantısını ve bilinmeyenlerini anlatıyor.

Meşhur yayınladığı videolarından birinde Peker'in Ermeni Taşnak Partisiyle ilişkisini de açıkladı.

Osmanlı zamanından beri Türkiye'yi bölmek isteyen Ermeni Taşnak Partisi'nin varlığını halen Türkiye'deki sol kesimle yürüttüğünü ve amacının halen Türkiye'yi bölmek olduğunu söyleyen Meşhur, bunu özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu düşürmekle başarabileceklerine inandıklarını ifade etti.

Meşhur, 'Türkiye'de öncelikle Soylu'yu düşürüp oradan Hakan Fidan'a ve Türk Ordusu'na el atmak isteyecekler' ifadesini kullandı.

 

Bu ifadeleri Sedat Peker ile ilişkilendiren Meşhur'un videosu şöyle:

 

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.