Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur: Sedat Peker'i BAE istihbaratı konuşturuyor!

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur: Sedat Peker'i BAE istihbaratı konuşturuyor!

Mursi'ye yakın Mısırlı ünlü gazeteci Sabır Meşhur, Sedat Peker'in arkasında BAE'nin olduğunu, Peker'in yalnızca piyon olduğunu esas savaşın Soylu-Erdoğan ve Zayed-İmamoğlu (Türkiye ve Biden) çifti arasında yaşandığını ileri sürdü.

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur bugün yayınladığı youtube videosunda, Peker'in konuşmalarıyla ilgili ilginç düşünceler ileri sürdü.

"Türk halkına İmamoğlu'nu destekleyin hükümeti düşürün diyor. Eğer sizi İmamoğlu'na desteğe çağırıyorum dese tüm okları İmamoğlu'na çevrilir. Peker tüm AKP ve milliyetçi MHP'ye düşman. BAE istihbaratı çok başarılı bir iş yapmış, Peker de bunu çok iyi şekilde uyguluyor" diyen Meşhur, Soylu'nun ve Erdoğan'ın medyayı kullanma başarısının  sıfır olduğunu ileri sürdü.

BAE'nin metnini yazdığı Peker'in konuşmasının başarılı olduğunu ve Türk gençliğine güçlü biçimde ulaştığını söyleyen Sabır Meşhur'un görüşlerinden bazıları şöyle:

"Soylu şiddetli bir saldırıya maruz kaldı.  Çünkü Afganistan'tan gelen uyuşturucu hattını kestik dedi. AB yılda 9.7 milyon ton kokain imha ederken biz 18.5 ton yani katı imha ediyoruz dedi. Soylu 'benden önceki dönemden ben sorumlu değilim.' dedi. Ancak onu dinleyenlerin sayısı Peker'e göre çok az. TRT yanlış bir başlıkla verdi konuşmasını ve youtube'ye bir gün sonra ancak yükleyebildi. Türk polisi uyuşturucuda çok aktif. ABD uyuşturucu kullanımını serbest bıraktı. AB 4.7 milyon hap imha etmiş Türkiye 8... Bu da mafyanın sonuna neden oldu. Ancak sosyal medyada zayıf.

"Peker'in bir açık bir de gizli mesajları var. Aleni olarak, devlet içindeki yöneticilerin rüşvet aldığı mafyanın Erdoğan ve partisine yardım ettiğini söylüyor.

"Görünmeyen mesajındaysa -ki bu gizli mesajları BAE istihbaratı yerleştiriyor- amaç Türkiyeyi bölmek. BAE Türkiye'yi bölmeyi tezgaha koymuş. Devlet içindeki makamların ırk ve mezhebe göre bölünmesi... BAE istihbaratının elindedir Peker. Körfez ülkelerinde hiç kimse izin almadan ağzını açamaz.

"Peker'in gizli mesajlarına göre Aleviler zulme uğramış, Türkiye'de Kürtlere yer yok Türklerden başka herkesi göndereceğiz.. Bu Türkiye'nin duyarlı hatlarını kaşımak demek. İç savaş çağrısı tam. Bu söz kışkırtma çağrıları arasında.  10 aralık hareketi var içinde; adayları İmamoğlu'dur.

"Türk halkı Soylu'ya mı Peker'e mi inandı? Maalesef Peker'e inandı. Soylu Türkiye'nin Trump'ıdır. İkisi de medyasızdır.

"Türk halkı soyluya olumlu yanıt verdi mi? Hayır. Soylu'nun zayıf noktası medya. Soylu'nun youtobunda 13 bin abonesi var. 77 bin kişi izlemiş. Soylu'yu tv'de izleyenler yaşı 50-60 ve üzeri olanlar. İnstagram ve tiktok gençlere hitap ediyor oysa. İçişleri Bakanlığı'nın bir medya birimi yok. Soylu'nun konuşmasını veren haberde başlık bile yok. Kimse izlemez bunun için.

"Türkiye'nin iddialarla ilgili komisyon kurması lazım."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.