Mısırlı gazeteciden bomba iddia: 'Arıza' dizisinde Sedat Peker anlatılıyor

Mısırlı gazeteciden bomba iddia: 'Arıza' dizisinde Sedat Peker anlatılıyor

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, Show TV'de yayınlanan Arıza dizisinde Sedat Peker'in anlatıldığını iddia etti.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan firari Sedat Peker bir süredir yayımladığı Youtube videoları ile konuşuluyor.

Bugüne kadar 7 video yayımlayan Peker uyuşturucu ticaretinden, faili meçhul cinayetlere kadar pek çok iddia ortaya attı.

Peker ayrıca videolarından birinde, ATV'de ekranlara gelen "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker, videolarının Youtube'da yer almasından hemen sonra dizide "Peker" isimli bir karaktere yer verilmesine tepki göstererek, "Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'" ifadelerini kullandı.

Peker, bu sahne üzerine dizide rol alan çocukluk arkadaşı Oktay Kaynarca'yı arayarak tepki gösterdiğini de ekledi.

 

MISIRLI GAZETECİDEN BOMBA İDDİA!

 

Öte yandan "Peker videoları"yla dizi sektörünü birbiriyle ilişkilendiren bir diğer kişiyse Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur oldu.

Sabır Meşhur son konuşmasında, Show TV'de yayınlanan "A.Rıza" dizisi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Meşhur, dizideki karakterler ve Sedat Peker'in hayatı ile yayınladığı son videoları arasında bağ kurdu.

Meşhur, BAE istihbaratının, algı operasyonuna zemin hazırlamak amacıyla -Türkiye'de bolca yapım şirketi olan- Suudilerin O3 Medya'sını devreye soktuğunu belirterek, "Suudi medya devi MBC Group'un Türkiye'ye özel kanalı. Türkiye'deki Suud istihbaratının küçücük bir parçası. Suud'un Türkiye'deki istihbarı faaliyetlerini görünce vallahi şok oldum. Siz de olacaksınız." dedi.

 

Meşhur Show TV'de yayınlanan dizi hakkında şu çarpıcı detayları aktardı:

 

"Dizinin kahramanı Peker'i temsil ediyor. Öldürülecek olan kişi Soylu'yu temsil ediyor. Dizi iki kişi arasında geçiyor. Sedat Peker'i temsil eden kişi (Ali Rıza Altay), diğerinin ismi de 'Ersoylu" (Burak Ersoylu). İçişleri Bakanı'nın ismi de Soylu! Aynı isim ve Soylu'nun filmdeki temsilcisi vurularak öldürülüyor. Mafya babası temiz ve mağdur bir adam olarak gösteriliyor.

"Dizinin senaristi Sedat Peker'i diziye tam olarak aktarmakta çok hırslı. Sedat Peker Kafkas asıllı. Dizideki Peker (Ali Rıza Altay) de Kafkas asıllı.'

 

 

DİZİNİN KONUSU NE?

 

Arıza dizisinde kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin hayatı anlatılıyor. Ancak esas temelde mafya hükümet görevlileri arasındaki ilişki ve mafyanın hükümet görevlisini öldürmesi söz konusu.

 

DİZİ FİNAL YAPTI

 

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Arıza dizisinin ilk bölümü 13 Eylül 2020 tarihinde yayınlandı.

Yönetmeliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın senaryosunu yazdığı dizi 11 Nisan 2021'de yayınlanan 30. bölümle son buldu.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.