Mobilya fabrikasında patlama: 1 ölü, 6 yaralı

Mobilya fabrikasında patlama: 1 ölü, 6 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya fabrikasında buhar kazanı patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybederken 6 işçi ise yaralandı.

 

Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi'nde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikada bulunan buhar kazası patladı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

 

Patlamayla ortaklık savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekibi patlama sonucu çıkan yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

İŞÇİLERDEN BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Patlama sonucu buhar kazanın yanında bulunan işçilerden İlhan Doğan (47) olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan Esengül Arslan (47), Murat Baydan (25), Altun Koçak (47), Melahat İpek (61), Bayram Göksu (25) ve Daaed Ataya (25) isimli işçiler ise yaralandı.

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından fabrikada çalışan tüm işçiler dışarıya çıkarıldı. Fabrika görevlileri tarafından tek tek isimler okunarak başka kayıp kimsenin olup olmadığı kontrol edildi. Patlama sonucu olay yerine AFAD ve İHH İnegöl Arama Kurtarma ekipleri de geldi. Ekipler en kazın altına kimsenin olup olmadığı kontrol etti.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.