Motorine İndirim, LPG'ye zam geliyor!

Motorine İndirim, LPG'ye zam geliyor!

21 Şubat tarihinde geçerli olmak üzere motorin grubunda 1 lira 21 kuruş indirim bekleniyor. Benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

NTV'nin aktardığına göre, 21 Şubat 2023 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere, akaryakıt fiyatlarında önemli bir değişiklik bekleniyor.

Motorin grubu kullanıcıları sevindirecek bir gelişme yaşanacak, zira motorin fiyatlarında 1,21 TL’lik bir indirim öngörülüyor.

Ancak, LPG otogaz kullanıcıları için durum biraz farklı. 21 Şubat 2024 saat 00:01 itibariyle LPG otogazda 65 kuruşluk bir zam bekleniyor. Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği öngörülmüyor.

Sürücüler, bu yeni fiyat düzenlemelerinin yakıt tercihleri ve bütçeleri üzerindeki etkilerini değerlendirmeye başladı. Motorin kullanıcıları, cebindeki tasarrufun tadını çıkarırken, LPG otogaz kullanıcıları ise bu artışın etkilerini göz önünde bulundurarak ayarlamalar yapmaya hazırlanıyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki bu değişiklikler, sürücülerin dikkatini çekerken, sektördeki gelişmeleri takip eden herkes, yakıt fiyatlarındaki dalgalanmalara dair gelecekteki beklentileri merakla bekliyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.