MSG Seçimlerinde çarşı karıştı!!! Sezen Aksu kıyamet kopardı!

MSG Seçimlerinde çarşı karıştı!!! Sezen Aksu kıyamet kopardı!

MSG seçimlerinde sesler yükseldi. Sezen Aksu, seçimlere tepki gösterdi. İşte ayrıntılar;

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin 10. Genel Kurulu üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Gergin anların yaşandığı genel kurulda, sanatçılar birbirine girdi.

eks.jpg

SEZEN AKSU: “SEÇİM ŞAİBELİ”

Candan Erçetin'i destekleyen Sezen Aksu, "Bu seçim çağın çok gerisinde ve şaibeli. Elle sayım ne demek? Seçim şaibeli şu anda. Bu kadar basit. Ömrümde ilk defa bağırıyorum" diyerek tepkisini koydu.

Sanatçı Candan Erçetin, MSG’nin 13 yıllık başkanı olan Garo Mafyan’a karşı seçimi kazandı. Erçetin 429 oy alırken, Garo Mafyan ise 331 oy aldı.

Seçim için kurulan divan başkanlığına Hakan Peker, Aykut Gürel ve Yaşar seçildi. Divan seçiminde başlayan kavgada, Ferhat Göçer, Hakan Peker’e “Kardeşçe yönetelim, birimiz 330 diyor, diğeri 320” diyerek tepkisini gösterdi.

SEÇİMİ KÖY KAHVESİNE BENZETTİ

Sezen Aksu, “Ben MSG düzeyinde, biraz önce sevgili Garo’muzun anlattığı gibi, çağdaş düzeyde hareket edebilen bir sistemde köy kahvesindeki gibi bir oylamayı kabul edemem. Şahsi fikrimdir bu. Bunun baştan mekanik butonlarla yapılması için verdiğimiz öneri 5000 lira verilmediğinden dolayı kabul edilmedi. Hakikaten şu anda muz cumhuriyeti durumundayız. Ben bunu ciddiye almamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Mustafa Sandal da, “MSG’nin kurucusu konuştuğun kişi, terbiyesiz” diyerek Aksu’ya tepki gösterenlere bağırdı. Şarkıcı Edis de, Sandal’a destek çıktı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.