Mübaşir adını bağıracak

Mübaşir adını bağıracak

CHP Sözcüsü Haluk Koç: "Sen kozmik odada, in dediğin yerlerde senin işlediğin suçlarla ilgili belgeleri mi topluyorsun?"

Haluk Koç gündemi değerlendirdi. İşte Koç'un konuşmasından satırbaşları...

 

Recep bey dünkü konuşmasında "inlerine girdik" dedi. Bir insanın yatıp kalkıp inden bahsetmesi iyi değildir. Allah hayırlara vesile kılsın. Bu Recep beyin bilinç altında. Acaba o inde yaşayanlara hizmet ettiği için mi bu yakınlık, yoksa kendisi de bir dönem inde olduğu için mi?

"Ne istedilerse verdik" demedin mi. Eğer onlar darbeciyse sen nesin. Huku dilinde bunun adı darbeciye yardım ve yataklıktır.

Eğer onlar darbeciyse sen de darbecilerin suç ortağısın.

Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin insanlarına karşı işlediği suçlar uzun adam deyiminin boyunu aşmıştır. Sadece villaların gemiciklerin değil bunların hesabını vereceksin. Gün gelecek keser de dönecek sap da dönecek. Gün gelecek mübaşir adını bağıracak. Savcı hakim anlat bakalım Recep bey diyecek.

Kendisine hiç sorulmayan bir soruyu soruyorum. Sen kozmik odada, in dediğin yerlerde senin işlediğin suçlarla ilgili belgeleri mi topluyorsun?

Bunları dinledikçe hop oturup hop kalkıyor bunu da çok iyi biliyorum. Bu iş artistliğe benzemez Recep. Hele vatandaşa "artistlik yapma lan" demeye hiç benzemez.

Başta Yalova ve Ağrı olmak üzere bazı yerlerde seçimler yinelendi. Gelen sonuçlar Erdoğan'ı ürkütmüş ve korkutmuşa benziyor. Buralarda bütün baskı ve tehrditlere rağmen, sonu gelmez vaatlere rağmen vatandaş muhalefeti tercih etmiştir. Rakamlarla oynama millet sandıkta diktatöre dur demiştir. Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek sandık devriminin önü açılmıştır.

Korkuyor çekiniyor. herkesten korkuyor. Sokakta üç kişinin bir araya gelmesinden korkuyor. Yanındakileri birbirlerine izletiyor. Yaşanacak hayat değil bu.

Bunlar demokrasi ile ilgili tüm kurum ve kuralları iğdiş ettiler. Topluma korku saldınız mı deniyorsunuz. Sansür baskı provokasyon her şeyi yaptırdın. Vur emri verdin can aldın can. Rüşvet aldınız yolsuzluğa bulaştınız. Bunlar açığa çıkınca rezilce inkar ettiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.