Mucize besin açıklandı! Cinsel isteği artırıyor, libidoyu yükseltiyor

Mucize besin açıklandı! Cinsel isteği artırıyor, libidoyu yükseltiyor

Bazı besinler cinsel yaşamın kalitesini artırır. Daha iyi bir cinsel yaşam ve haz için bu yiyecekleri mutlaka tüketin. Her gün yiyerek partnerinizle vaktinizi renklendirebilirsiniz. İşte libidoyu artıran mucize besinler...

Cinsel ilişki, partner arasındaki iletişimi güçlendiren ve birbirlerini kolayca tanımalarını sağlayan unsurlardan biridir. Cinsel ilişkinin sağlıklı ve düzenli bir şekilde yaşanması, çiftlerin uyumunu artırır ve geçirdikleri her anın kıymetini artırır.

Cinsel ilişkinin en önemli yap taşları arasında; güven, teslimiyet ve tutku vardır. Partnerler arasındaki iletişimin iyi ce güçlü olması cinsel yaşamı olumlu derecede etkiler. Çiftler arasındaki olumsuzluklar ne yazık ki cinsel yaşamı da olumsuz etkiler. Bu nedenle çiftlerin aralarındaki olumsuzlukları törpülemeleri gerekir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı olabilmesi ve kalitesini artırmak adına sağlıklı gıdaları tüketmek büyük önem taşır. Bu besinlerle cinsel hazzı doruklara kadar hissedecek ve doğal afrodizyak etkisine kapılabileceksiniz.

 

İşte o gıdalar:

 

KURU İNCİR VE SÜT

Kuru incir, büyük bir doğurganlık ve cinsel destek olarak kabul edilir. Kalsiyum, demir, potasyum ve çinko bakımından zengindir. Ayrıca seks hormonları olan androjen ve östrojen hormonlarını üretmek için gerekli mineral olan magnezyum açısından da zengindir.

İncir, kısırlık, erektil disfonksiyon yani sertleşmeme ve cinsel iştah gibi çeşitli cinsel işlev bozukluklarına yardımcı olur. Birçok kültürde incir doğurganlığın sembolü olarak kabul edilir.

Ayrıca kuru incir, kan damarlarını genişleten ve cinsel organlar da dahil olmak üzere vücudun tüm bölgelerine kan akışını artıran nitrik oksit üretimini artırmaktan sorumlu olan bir amino asit üretir.

Ayrıca süt de hem erkeklerde hem de kadınlarda testosteron hormon seviyelerini artıran hormonlar içerir. Sütün içindeki bu hormonlar seks hormonu seviyelerini değiştirir. Böylece cinsel işlevi etkiler.

Bu nedenle cinsel performansı artırmak adına kuru inciri ve sütü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Kuru inciri geceden sütün içinde bekletin ve ertesi gün cinsel yeteneklerinizi geliştirmek için yiyin.

 

KABAK ÇEKİRDEĞİ

Kas kasılmalarını güçlendirmek adına kabak çekirdeği tüketebilirsiniz. Kas kasılmalarını güçlendirmek demek daha yoğun bir orgazm hissi yaşamak demektir. Libido için kabak çekirdeği çok iyi bir mineral çinko kaynağıdır.
Testosteronunuzu artırmak için kabak çekirdeği yemelisiniz. Çinko nihai seks mineralidir. Çinko eksikliği, düşük sperm sayısına ve zayıf cinsel dürtüye neden olabilir. 1 avuç kabak çekirdeği tüketmeye özen gösterin.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.