Müge Anlı’nın programına çıkmışlardı! Hacer Cengiz’in 4 yakını gözaltına alındı

Müge Anlı’nın programına çıkmışlardı! Hacer Cengiz’in 4 yakını gözaltına alındı

Uşak’a bağlı Banaz İlçesi’nde beş yıl önce kaybolan ve bulunamayan 83 yaşındaki Hacer Cengiz’in dünürü, torunu, gelini ve oğlu ‘cinayet’ şüphesiyle gözaltına alındı.

5 yıldır kendisine ulaşılamayan 83 yaşındaki Hacer Cengiz’in dünürü, torunu, gelini ve oğlu ‘cinayet’ şüphesiyle gözaltına alındı. 

DHA’da yer alan habere göre, Banaz’a bağlı Susuz Köyü’nde yaşayan Hacer Cengiz, 15 Ocak 2014 tarihinden beri kayıp. Gelini ve oğlu tarafından hakkında kayıp ihbarı yapılan Hacer Cengiz’in bulunması için bölgede geniş çağlı arama çalışmaları yapıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, Jandarma ve köy halkı tarafından yapılan aramalardan sonuç alınamayınca, Kocaköprü Göleti de dalgıçlar tarafından kontrol edildi ama yaşlı kadının izine rastlanamadı.

MÜGE ANLI’NIN PROGRAMINA ÇIKMIŞLARDI

Jandarma ekipleri, Hacer Cengiz’in kaybolmasındaki sır perdesini aralamak üzere 6 ay önce özel ekip oluşturdu. Özel ekip tarafından yapılan araştırmalar ve takipler neticesine şüpheler Hacer Cengiz’in torunu, gelini, dünürü ve oğlu üzerinde yoğunlaştı. Annesinin bulunması için televizyon programına çıkan M.C., eşi L.C., çiftin torunu M.C., ve dünürü A.U. gözaltına alınarak jandarma ekipleri tarafından karakola götürüldü.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.