Müge Anlı'ya A101 tepkisi! 'Yakışmadı Müge'

Müge Anlı'ya A101 tepkisi! 'Yakışmadı Müge'

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan başarılı sunucu Müge Anlı, oynadığı bir zincir marketi reklamından dolayı sosyal medyada büyük tepki gördü.

Türkiye'nin en başarılı kadın sunucularından Müge Anlı, çözdüğü cinayet olaylarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Programı reyting rekorları kıran Anlı, bu defa bir zincir marketin reklam yüzü oldu. Oynadığı reklam ise çok sayıda tepki gördü. Sosyal medyadan yapılan yorumlar arasında "Yakışmadı Müge" tepkileri yağdı.

 

MÜGE ANLI'YA A101 TEPKİSİ


Zincir marketler arasında yer alan A101 marketin yeni reklam yüzü olan Müge Anlı, kısa sürede çok sayıda vatandaşın tepkisini aldı. Twitter üzerinden kendisine yapılan eleştiriler kısa sürede binlerce yoruma ulaştı.

Marketin geçen dönemlerde yağ ve şeker stoku yaptığını iddia eden kişiler Müge Anlı gibi başarılı bir ismin reklamda yer almasını eleştirdi. Kimileri ise marketin ürünleri hakkında olumsuz yorumlar yaptı.

 

aaaaaaaaaaaaa-002.JPG


REKLAMDAKİ DETAYLAR ÇOK KONUŞULDU


Reklamdaki bazı detaylarda izleyenlerin gözünden kaçmadı. Anlı'nın bakımlı iken markete alışverişe gelenlerin günlük kıyafetlerle alışveriş yapması hakkında, "Kendisi bu marketin önünden geçmez ama reklamını yapıyor" eleştirilerine maruz kaldı. Kimileri ise Müge Anlı'yı destekledi. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum